Γωγώ Μαστροκώστα: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Γωγώ Μαστροκώστα: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου»

«Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά. Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω» παραδέχτηκε η πρώην παρουσιάστρια και γυμνάστρια

Gogo_Mastrokosta
Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιωθεί μέσα από τα βλέμματα των άλλων. «Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, δεν απόλαυσα την προσοχή των άλλων» ανέφερε, εξηγώντας ότι στη 12χρονη κόρη της Βικτώρια, της υποδεικνύει «να αγαπάει τον εαυτό της και να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Σε αντίθεση με την εικόνα που είχαν οι άλλοι για εκείνη, τόνισε: «Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά. Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω. Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου... Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα».

Μιλώντας για τη γνωριμία της το 2008 με τον Τραϊανό Δέλλα, αποκάλυψε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός(…) Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν μού έκανε πρόταση γάμου», ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου (…) Είμαι καλά, νιώθω καλά και έχω προσπεράσει τα δύσκολα» κατέληξε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης