Σήλια Κριθαριώτη: Η απόλυτη σταρ της ελληνικής μόδας ενισχύει την Athens Xclusive Designers Week

Σήλια Κριθαριώτη: Η απόλυτη σταρ της ελληνικής μόδας ενισχύει την Athens Xclusive Designers Week

Η τάση που θέλει τους σχεδιαστές μόδας να ενώνονται εν μέσω πανδημίας, σε κάθε τόπο, ενισχύοντας την δημιουργική δυναμική τους, υιοθετήθηκε και στην Ελλάδα

seliakritharioti-0
Άλλες χρονιές τέτοια εποχή, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, ετοιμαζόταν για την εβδομάδα μόδας Haute couture του Παρισιού, προκειμένου να δείξει την δουλειά της, ανάμεσα σε οίκους όπως είναι οι Chanel και Dior. Φέτος ενώνει την δυνάμεις της με τους άλλους Ελληνες σχεδιαστές και ενισχύει την Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιείται διαδικτυακά αυτές τις ημέρες.

Η τάση που θέλει τους σχεδιαστές μόδας όπως και τους καλλιτέχνες να ενώνονται εν μέσω πανδημίας, σε κάθε τόπο, ενισχύοντας την δημιουργική δυναμική τους, υιοθετήθηκε τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Και βρήκε ζεστούς αποδέκτες. Τα show τoυ οίκου Κritharioti γυρίστηκαν στο ιστορικό ατελιέ της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στην Πλάκα.

Η collection υψηλής ραπτικής φέρει τον τίτλο «Red for Hope» και προβάλλεται αύριο στις 6 το απόγευμα, ενώ η συλλογή prêt a porter 5226 Celia Kritharioti «Ready To Wear - Golden Hall» παρουσιάζεται σήμερα στις 8 το βράδυ. Tην επιμέλεια των video ανέλαβε ο Κώστας Αυγούλης ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Panos Papandrianos και το make up ο σταρ του είδους, Πέτρος Πετρόχειλος.

Πρωταγωνιστούν επτά μοντέλα μεταξύ των οποίων και τρία διάσημα top models όπως η Yumi Lamber, Ros Georgiou και Εmmy Rappe.

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή σχεδιάστρια που έχει ντύσει πολλές διασημότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μας είχε πει: «Μπορεί η Υψηλή Ραπτική σε μια περίοδο αλλεπάλληλων lockdown να μην είναι επίκαιρη αλλά η επιθυμία των γυναικών να έχουν ρούχα μοναδικά και φτιαγμένα αποκλειστικά για εκείνες είναι πολύ έντονη. Στην περίοδο του lockdown δεν δεχόμαστε πελάτες στο ατελιέ, έχουμε όμως την τύχη να κάνουμε private viewings σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως για παράδειγμα τον επόμενο μήνα που θα επισκεφτούμε το Ντουμπάι. Αν ανατρέξεις στην ιστορία, πάντα σε μεγάλες κρίσεις, σε πολέμους ή πανδημίες, η επιθυμία της γυναίκας να αισθάνεται όμορφη και θελκτική δεν σταματά. Η υγεία είναι πάνω απ΄ όλα όπως και η δημιουργικότητα - κομμάτι της ψυχικής υγείας και του βιοπορισμού, για εκατομμύρια ανθρώπους. Η εποχή ορίζει τον ρυθμό: Φέτος διευρύναμε ακόμη περισσότερο τη σειρά 5226 με leisure wear τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορείς να τα αποκτήσεις online. Αναζητάμε νέες αγορές, παρακολουθούμε κάθε στιγμή τι συμβαίνει στον κόσμο. Γιατί η βιομηχανία της μόδας είναι παγκόσμια και μας αφορά όλους».

seliakritharioti-1
seliakritharioti-2
seliakritharioti-3
seliakritharioti-4
seliakritharioti-5
seliakritharioti-6
seliakritharioti-7
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Εντυπωσιακές εικόνες από την Πομπηία: Βρήκαν τα λείψανα ενός πλούσιου και ενός σκλάβου που «σκότωσε» o Βεζούβιος

Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης 7χρονου που έμεινε 52 μέρες αιχμάλωτος «παιδόφιλου»

Νέες απίστευτες εικόνες από Σερβία: Χαμός στο λαϊκό προσκύνημα του Πατριάρχη Ειρηναίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης