Σάκης & Απόστολος Ρουβάς: Όσα τους ενώνουν και όσα τους χωρίζουν

Σάκης & Απόστολος Ρουβάς: Όσα τους ενώνουν και όσα τους χωρίζουν

Ο πιο διάσημος pop σταρ της Ελλάδας έχει έναν αδερφό για τον οποίο δεν ξέραμε πολλά μέχρι φέτος που ανέλαβε τη μαγειρική στο πρωινό του MEGA

sakis-rouvas
Bγαίνοντας από το σπίτι του στον Νέο Βουτζά με το κράνος στο χέρι, για να «καβαλήσει» τη βέσπα του, άκουσε δύο κοπέλες που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από μπροστά του, να αναφωνούν «ο Σάκης». Ο Απόστολος Ρουβάς χαμογέλασε λιγάκι αμήχανα παρότι όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει πλέον, να τον μπερδεύουν ενίοτε με τον μεγάλο του αδερφό. Τα δύο αδέρφια μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Πέραν όμως, από τη φαινομενική ομοιότητα, έχουν αρκετούς λόγους για να συμφωνούν στο ότι… διαφέρουν.

Από μικρά παιδιά, μεγαλωμένα στο χωριό Ποταμός της Κέρκυρας, τσακωνόντουσαν για όλoυς αυτούς τους λόγους που τσακώνονται συνήθως τα παιδιά: το παιχνίδι στις αλάνες, το ποιος θα φάει το τελευταίο καλό κομμάτι από το κυριακάτικο κοτόπουλο με πατάτες της μητέρας τους, κυρίας Μαρίας και «γιατί ο Τόλης μπορεί και γράφει με το αριστερό ενώ εγώ, μόνο με το δεξί». Κατά τα άλλα, εσωστρεφείς και οι δυο, αρκετά ντροπαλοί και με κλίση στον αθλητισμό.
apostolosrouvas2

Η ζωή τα έφερε έτσι και στα χρόνια που ακολούθησαν, ο ένας αδερφός έγινε «είδωλο της ποπ» και ο άλλος αδερφός -προσφάτως- μάγειρας στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA «Πάμε Δανάη».

Φυσικά, το επίθετο «Ρουβάς» έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων του Μεγάλου Καναλιού να εμπιστευθούν έναν νέο μάγειρα χωρίς πτυχίο μαγειρικής (ακόμη!), ωστόσο ο Απόστολος Ρουβάς δείχνει να μην επαναπαύεται στο επίθετο που «ανοίγει» πόρτες.

Άλλωστε, στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, επαγγέλματα -καπετάνιος σε τουριστικά σκάφη, τυπογράφος, υπάλληλος σε εταιρεία εισαγωγής ρούχων, μετρ σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης-, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν του έχει χαριστεί χωρίς κόπο.
apostolos-rouvas

Κλείσιμο
Σήμερα, τα δύο αδέρφια παραμένουν αρκετά δεμένα μεταξύ τους και προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας για τρέξιμο και χειμερινό κολύμπι ενώ ακολουθούν μια αυστηρά υγιεινή διατροφή με τον Απόστολο να φτιάχνει ακόμη και στα ανίψια του, γλυκά χωρίς ζάχαρη (!) Όταν οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο Σάκης ασχολείται με την ποδηλασία και την κηπουρική ενώ ο κατά πέντε χρόνια νεότερός του, Απόστολος με τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς.

Και ενώ ξέρουμε τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) για την οικογενειακή ζωή του Σάκη Ρουβά, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τον έτερο «Ρουβά». Το μυστήριο έλυσε πρόσφατα ο ίδιος, καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού, όπου δήλωσε εργένης. «Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους». Λέγεται ότι πριν κάποια χρόνια ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε πολύ κοντά στον γάμο ο οποίος όμως, δεν προχώρησε για άγνωστο λόγο. Στην ίδια συνέντευξη, ερωτώμενος για τον Σάκη Ρουβά και πώς αυτός είδε την τηλεοπτική του παρουσία στο πρωινό του MEGA, αρκέστηκε να απαντήσει πως «όλη η οικογένεια έχει χαρεί με αυτό που μου συμβαίνει».

Σάκης και Απόστολος Ρουβάς έχουν αποφασίσει να μην μιλούν δημοσίως (και με λεπτομέρειες) ο ένας για τον άλλον, όσο και αν κάποιες φορές αυτό μοιάζει ανέφικτο. Προσπαθούν να αποφύγουν ερωτήσεις που θα τους φέρουν σε αμήχανη θέση και θα οδηγήσουν σε άστοχες συγκρίσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Θεωρούν πως «όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος» και αυτό είναι ένα από τα λίγα ή πολλά κοινά τους σημεία.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα αρνητικά ρεκόρ με 519 διασωληνωμένους και 72 θανάτους - 2581 τα κρούσματα

Καμίνια: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μέσα σε σπίτι- Σοκαριστικό βίντεο

Ανοιξε η πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης