Το μοντέλο Stina Sanders πήγε στο πάρκο να γυμνάσει τις καμπύλες της

Το μοντέλο Stina Sanders πήγε στο πάρκο να γυμνάσει τις καμπύλες της

Αψήφησε το κρύο του Λονδίνου και άρχισε τις ασκήσεις

SPL5198876_006
Η δημοσιογράφος και μοντέλο Stina Sanders προκάλεσε «πανικό» στο πάρκο της γειτονιάς της, όταν βγήκε να κάνει την πρωινή της προπόνηση.  Η Sanders αψήφησε το κρύο του Λονδίνου, φόρεσε το κολάν και το μπουστάκι της και ξεκίνησε τις ασκήσεις προκειμένου να διατηρήσει σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Stina Sanders είχε γίνει ευρέως γνωστή όταν, στο πρόσφατο παρελθόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram κάποιες ρεαλιστικές φωτογραφίες από τη ζωή της για να φανεί πιο ειλικρινής στον κόσμο που την ακολουθούσε.

Δημοσίευσε λοιπόν εικόνες στις οποίες είτε έκανε περιποίηση προσώπου και αποτρίχωση, είτε ήταν άβαφη σε αδιάφορες καθημερινές πόζες. Την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχασε 1.000 followers, ενώ ακολούθησαν άλλα 4.000 unfollow από τους μέχρι πρότινος «θαυμαστές» της.

Όμως, λίγες μέρες αργότερα είδε τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν και πάλι, αυτή τη φορά από ανθρώπους που θαύμασαν την ειλικρίνειά της και το θάρρος της να σταματήσει να παρουσιάζει τη ζωή της ως τέλεια, όπως έκανε στο παρελθόν.

Δείτε παρακάτω την Stina Sanders να γυμνάζεται στο πάρκο της γειτονιάς της:

SPL5198876_028
Κλείσιμο
SPL5198876_001
SPL5198876_016
SPL5198876_020
SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης