Μιμή Ντενίση: «Πέρασαν κιόλας 40 μέρες» χωρίς την πολυαγαπημένη της μητέρα

Μιμή Ντενίση: «Πέρασαν κιόλας 40 μέρες» χωρίς την πολυαγαπημένη της μητέρα

Η Μαρία Ντενίση «έφυγε» προδομένη από την καρδιά της στις 21 Σεπτεμβρίου

denisi
Το 40ήμερο μνημόσυνο για τη μητέρα της Μαρία θα τελέσει η Μιμή Ντενίση, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το βαρύ πένθος από την απώλειά της.

Με μία ασπρόμαυρη ρετρό φωτογραφία που κοινοποίησε στο instagram η Ελληνίδα σταρ –απεικονίζονται η μητέρα της, με την αδελφή της και τη μητέρα τους – μοιράστηκε τις σκέψεις της στην ανάρτησή της.


«Πέρασαν κιόλας 40 μέρες... με πονάει κ μόνο η σκέψη πως αύριο θα ‘χω το μνημόσυνο της αγαπημένης μου μητέρας. Με παρηγορούν πάντα εικόνες του παρελθόντος κ όχι του σκληρού παρόντος που όλοι βιώνουμε.. ειδικά στην διάρκεια αυτής της τραγικής χρονιάς.. Η μαμά μου όταν τελείωνε το Κολλέγιο η αδερφή της κ η γιαγιά μου.. Την εποχή που οι γυναίκες είχαν φινέτσα εξωτερική κ εσωτερική!!» έγραψε η Μιμή Ντενίση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περασαν κιολας 40 μερες...με ποναει κ μονο η σκεψη πως αυριο θαχω το μνημοσυνο της αγαπημενης μου μητερας.Με παρηγορουν παντα εικονες του παρελθοντος κ οχι του σκληρου παροντος που ολοι βιωνουμε..ειδικα στην διαρκεια αυτης της τραγικης χρονιας..Η μαμα μου οταν τελειωνε το Κολλεγιο η αδερφη της κ η γιαγια μου..Την εποχη που οι γυναικες ειχαν φινετσα εξωτερικη κ εσωτερικη!! #paradiselost #mama #auntniki #grandmasofia #famillyeverpresent # memories #lovegivesusstrength #memorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης