Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποτέ δεν έκανα ψυχανάλυση ή κάτι παρόμοιο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποτέ δεν έκανα ψυχανάλυση ή κάτι παρόμοιο

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε αλλά και την αυτοβελτίωση

hatzigiannis
Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την συμμετοχή στο αφιέρωμα του MEGA στην καλή του φίλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε αλλά και την αυτοβελτίωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε: «Μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους χρονιά μου λείπουν πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Τα πράγματα που κάναμε με ευκολία και θεωρούσαμε δεδομένα και αυτονόητα. Ίσως τώρα πρέπει να σκεφτούμε ότι τα λίγα, τα μικρά, τα ελάχιστα τα οποία είχαμε ως δεδομένα, τελικά δεν είναι».

«Αυτό που ζούμε δεν νομίζω ότι βάζει τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει κάποιος γιατί είναι τόσο κατακλυσμιαίο, τόσο επώδυνο και διαβολικό που μπορεί να βγάλει κάποια στιγμή ένα απόφθεγμα δημιουργίας αλλά σίγουρα σε πρώτη φάση δεν είναι ποιοτικό» συμπλήρωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Αυτό το διάστημα δεν κάνω κανένα σενάριο, γιατί πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να τριβελίζει κανείς το μυαλό του και να κάνει όνειρα και να δημιουργεί προσδοκίες».

«Η αυτοβελτίωση είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία για μένα. Δεν είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. Ποτέ δεν έκανα ψυχανάλυση ή κάτι παρόμοιο. Αν έχουμε ανθρώπους που αγαπάμε, μπορούν να είναι αυτοί οι ψυχαναλυτές μας σε εισαγωγικά. Η Ζέτα είναι καλή πολύ στην επικοινωνία, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια δουλειά που γίνεται στον πυρήνα του καθενός μας», κατέληξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.


Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν-Ερντογάν: Απόλυτη η ρήξη - Λάδι στη φωτιά με το σκίτσο του Charlie Hebdo

Κορωνοϊός: Η νέα έξαρση παγώνει την Ευρώπη - Σήμερα αποφασίζει η ΕΕ, προς lockdown η Γαλλία

Η κυβέρνηση κάνει τεστ μετά την θετική Κεραμέως και την καραντίνα του Λαβρόφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης