Ντιουκ Νίκολσον: Ο εγγονός του Τζακ... μπορεί και χωρίς την Μπέλα Χαντίντ!

Ντιουκ Νίκολσον: Ο εγγονός του Τζακ... μπορεί και χωρίς την Μπέλα Χαντίντ!

Ίσως δεν έχει ακριβώς το «αμαρτωλό» χαμόγελο και η «τρέλα» να μην έχει φωλιάσει ακόμα στο βλέμμα του, όμως ο εγγονός του Τζακ Νίκολσον έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει διάσημος ακόμα και χωρίς ένα super model στο κρεβάτι του

duke1
Πριν μερικές μέρες δημοσίευμα του Page Six ήθελε την Μπέλα Χαντίντ να διατηρεί κρυφό δεσμό με τον εγγονό του κορυφαίου ηθοποιού. Αμέσως ο εκπρόσωπός της διέψευσε τις φήμες, διευκρινίζοντας ότι το αγγελάκι της Victoria’s Secret δεν έχει καμία ερωτική σχέση αυτή την εποχή. Έδωσε όμως μιας πρώτης τάξεως αφορμή για να γνωρίσουμε καλύτερα τον απόγονο ενός ζωντανού θρύλου.

Στα 21 του ο Ντιουκ Νίκολσον θωρείται ένα ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ. Έχει κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία τρόμου «Us» του οσκαρικού δημιουργού Τζόρνταν Πιλ, ο οποίος μάλιστα προσέλαβε τον ταλαντούχο εγγονό χωρίς να γνωρίζει τη συγγένειά του. Ο πρωτάρης ακόμα στον χώρο έχει ζήτηση, αφού σύντομα θα τον δούμε και στο «Dreamland» να ενσαρκώνει τον ρόλο ενός διακινητή ναρκωτικών ανάμεσα στους Γκάρι Όλντμαν, Άρμι Χάμερ, Εβάντζελιν Λίλι κ.ά. Είναι επίσης το ωραίο, αλλόκοτο σαν τον παππού του στο ξεκίνημα, αγόρι που αγκαλιάζει η Λάνα Ντελ Ρέι στο εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ της «Norman Fucking Rockwell».

GHGB
H Λάνα Ντελ Ρέι στο εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ της «Norman Fucking Rockwell» μαζί με τον Ντιουκ Νίκολσον
«Δεν υπήρξε κάποια μεγάλη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Το ένα έφερε το άλλο», έχει δηλώσει ο νεαρός Νίκολσον που ως τώρα συμμετείχε σε video clip και διασκέδαζε κάνοντας binge watching όχι σε μοντέρνες σειρές του σωρού, αλλά σε κλασικά φιλμ του Ιταλού Μπερνάρντο Μπερτολούτσι και του Αμερικάνου Νίκολας Ρέι. Αρχικά σκόπευε να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία κι έχει μάλιστα γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους, τον «Ευτυχισμένο Ψαρά», που όμως δεν έδειξε ποτέ σε κανέναν. Πρωταγωνιστής σε αυτή την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ήταν ένας ψαράς που του δάγκωσε το πέος ένα ψάρι, όπως πολύ λιτά έχει περιγράψει ο ίδιος Ντιουκ. Εντωμεταξύ, όπως και η Μπέλα Χαντίτν, έχει κι αυτός συνεργαστεί με τον Βέρτζιλ Άμπλοχ, αφού το 2019 πόζαρε ως μοντέλο για τη χειμερινή σειρά του οίκου Louis Vuitton του οποίου ο διάσημος σχεδιαστής είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής ενδυμάτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Day2night @versace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις



Μεγάλοι έρωτες & αιώνιες αγάπες

Κλείσιμο
Δείχνοντας να επιλέγει προσεκτικά τις δουλειές του μέχρι τώρα, ο Ντιουκ Νόρθφλιτ Νίκολσον προτίμησε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας του για την καριέρα του ως ηθοποιός. Η Τζένιφερ Νίκολσον είναι σχεδιάστρια μόδας και ο πατέρας του Μαρκ Νόρφλιτ εν αποστρατεία επαγγελματίας σέρφερ που μπορεί να «έχασε» στο επίθετο, είναι υπερήφανος όμως για το όνομα που έδωσε στον γιό του προς τιμή του «δούκα της θάλασσας», Ολυμπιονίκη σέρφερ Ντιουκ Καχαναμόκου. Τζένιφερ και Μαρκ γνωρίστηκαν στο Punahou School στη Χαβάη όπου ήταν συμμαθητές με τον Μπάρακ Ομπάμα.

jack-nicholson-duke-nicholason-health-update
Τζακ Νίκολσον, Ντιουκ Νίκολσον

Ο υπέρτατος παππούς του Τζακ Νίκολσον, δώδεκα φορές υποψήφιος και κάτοχος τριών Οσκαρ, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί διακριτικά από τα φώτα, ενώ τις σπάνιες φορές που ο φακός τον συλλαμβάνει είναι συνήθως στο γήπεδο μπάσκετ όπου παρακολουθεί ευλαβικά τους λατρεμένους του Lakers. Μια εποχή οι φήμες για την υγεία του 83χρονου αγαπημένου πρωταγωνιστή με το διαβολικό χαμόγελο μιλούσαν για Αλτσχάιμερ, όμως ο Ντιουκ διέλυσε το μαύρο σύννεφο. «Είναι 100% καλά», επιβεβαίωσε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, συμπληρώνοντας πως όποτε συναντιούνται σε οικογενειακό τραπέζι ή οι δυο τους, μιλάνε περισσότερο για τα σπορ παρά για την ηθοποιία.

Η γιαγιά του είναι η ηθοποιός των 50s – 60s Σάντρα Νάιτ, την οποία ο Τζακ Νίκολσον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το 1962 στα γυρίσματα του θρίλερ «Terror» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά, την επόμενη απέκτησαν τη μητέρα του Ντιουκ, όμως οι αταξίες του αμετανόητου, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, γλεντζέ οδήγησαν στο διαζύγιο μετά από έξι χρόνια. «Είχαμε έναν όμορφο, γλυκό γάμο. Έβλεπα ότι ο Τζακ θα γινόταν διάσημος και θα αντιμετώπιζε πολλούς πειρασμούς. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω», έχει δηλώσει η αλλοτινή σταρ του ανεξάρτητου αμερικανικού κινηματογράφου που δεν σταμάτησε να τον αγαπάει ακόμα κι αν χρειάστηκε να ξαναφτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Για την ιστορία, μετά τον χωρισμό τους ο Νίκολσον ξεκίνησε τη σχέση του με την Αντζέλικα Χιούστον στην οποία επίσης δεν κατάφερε να μείνει πιστός αν και έμειναν μαζί 16 χρόνια.

5489ec3ff54803a1813576af9b0f36a4
H γιαγιά του Ντιουκ είναι η ηθοποιός των 50s – 60s Σάντρα Νάιτ, την οποία ο Τζακ Νίκολσον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το 1962


Ένας Νίκολσον γεννιέται

Με το πυκνό μαλλί και μια ανατριχιαστική ομοιότητα στην περιοχή των ματιών που τόσο θυμίζουν τον πρεσβύτερο Νίκολσον στα νιάτα του, ο εγγονός Ντιουκ έχει καταφέρει ήδη να χτίσει ένα μυστηριώδες προφίλ- διατηρεί αποστάσεις ακόμα κι από τα social media. Φυσικά, το να μιλάει κανείς για διάδοχο του άφταστου ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη αυτή τη στιγμή μοιάζει με πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από το ότι η κλιματική αλλαγή θα αποκατασταθεί σύντομα. Όμως το ξεκίνημα δείχνει ότι θα προσπαθήσει.


duke1
Ντιουκ Νίκολσον
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Watch me on ya video foneeee📲

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης