Τηλεθέαση: Τα μοντέλα νίκησαν, ο Τροχός γυρίζει και κερδίζει

Τηλεθέαση: Τα μοντέλα νίκησαν, ο Τροχός γυρίζει και κερδίζει

Δύσκολη ημέρα για τους περισσότερους η Τρίτη όπου η τηλεοπτική «πίτα» μοιράστηκε και κανείς σχεδόν δεν πήρε σαφές προβάδισμα

tile
Επέστρεψε στην κορυφή το «Happy Day» στον Alpha το οποίο προσπέρασε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό. Στο σύνολο πρώτο παραμένει σταθερά το «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ και ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα». Στη ζώνη 10 – 1 η Ζήνα Κουτσελίνη νίκησε την κούρσα με πρωτιά στο δυναμικό και την ακολούθησε το «Ευτυχείτε» στο OPEN. Στο σύνολο οι «Αταίριαστοι» και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΪ κάνουν περίπατο.

Early_Morning
Proines_Ekpompes
Μεσημεριανή Ζώνη

Στη μεσημεριανή ζώνη οι τρεις πρώτες θέσεις αλλάζουν χέρια σχεδόν καθημερινά μεταξύ των «Ρουκ Ζουκ», «Καλό μεσημεράκι» και «Shopping Star». Σταθερά στην τέταρτη θέση το «Pop up» στον Alpha ενώ ενισχυμένο εμφανίζεται και το «Style me up» στο OPEN.
Mesimerianes_Ekpompes
Απογευματινή Ζώνη

Ο «Τροχός της τύχης» είναι καθαρός νικητής σε όλα τα κοινά και με ποσοστά πάνω από το 20% ενώ σταθερά καλή είναι η πορεία του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Apogevmatini_Zoni


Δελτία Ειδήσεων

Κλείσιμο
Το Star παραμένει επικεφαλής στην κούρσα των δελτίων ειδήσεων στο δυναμικό κοινό με τον ΣΚΑΪ να κόβει πρώτος το νήμα στο σύνολο. Η ΕΡΤ έχει προσπεράσει το Open το οποίο βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Deltia_Eidiseon


Prime Time και Late Night

Στο prime time ήταν η βραδιά του «GNTM» στο Star να τερματίσει πρώτο αφήνοντας τις «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση. Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι ελληνικές σειρές που φέτος είναι ευτυχώς πολλές.
PRIME_TIME
LATE_NIGHT


Ειδήσεις σήμερα:

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη - Για θανατηφόρα σωματική βλάβη οι έξι κατηγορούμενοι

O Τραμπ έστησε καβγά με το CBS - Τα οργισμένα tweets του προέδρου των ΗΠΑ

Trumpkin, ή ο Τραμπ σε... κολοκύθα για το φετινό Halloween (εικόνες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης