Ο Nτομινίκ Γουέστ επέστρεψε στο Λονδίνο με την Λίλι Τζέιμς πριν από την κοινή δήλωση... αγάπης με τη σύζυγό του

Ο Nτομινίκ Γουέστ επέστρεψε στο Λονδίνο με την Λίλι Τζέιμς πριν από την κοινή δήλωση... αγάπης με τη σύζυγό του

«Ο γάμος μας είναι ισχυρός» έγραψαν στο σημείωμά τους το ζεύγος Γουέστ και Φιτζέραλντ προς τον Τύπο

PRC_168459823
Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και τον καταιγισμό των δημοσιευμάτων, μια νέα αποκάλυψη γίνεται πρώτο θέμα στα ταμπλόιντ και δίνει τροφή για προβληματισμό. Όπως έγινε γνωστό, μία ημέρα προτού ο 50χρονος Άγγλος ηθοποιός Ντομινίκ Γουέστ επιστρέψει στο Λονδίνο από τη Ρώμη, όπου είχε απαθανατιστεί με την 31χρονη «πέτρα του σκανδάλου», συνάδελφό του Λίλι Τζέιμς, σε τρυφερές στιγμές, είχε δηλώσει, μέσω κοινού σημειώματος με τη γυναίκα του, πως η σχέση του με την επί δέκα χρόνια σύζυγό του, Κάθριν Φιτζέραλντ, είναι πολύ ισχυρή.

Στις 11 Οκτωβρίου είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες που αποδείκνυαν ότι ο Γουέστ έχει παράλληλη σχέση, καθώς φιλούσε τη συνάδελφό του στον λαιμό.

xoligoud


Την επόμενη ημέρα εθεάθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης με την 31χρονη ηθοποιό της ταινίας «Mama Mia!».

Ο Nτομινίκ Γουέστ και η Λίλι Τζέιμς που συμπρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική μεταφορά για το BBC του διάσημου μυθιστορήματος «The Pursuit Of Love» της Νάνσυ Μίτφορντ, εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι στη Ρώμη σε τρυφερά στιγμιότυπα: να γευματίζουν παρέα κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο, να φωτογραφίζουν μαζί τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας και να περιηγούνται στους δρόμους αγκαλιά πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Daily Mail μάλιστα, το παράνομο ζευγάρι πέρασε δύο νύχτες σε σουίτα του φημισμένου Hotel De La Ville, κοντά στην Piazza di Spagna.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο 50χρονος πρωταγωνιστής της σειράς The Affair -αντιμετωπίζοντας το σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης- επέστρεψε στην οικογενειακή εστία.

Η Λίλι Τζέιμς μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστο ότι δεν είναι πια μαζί, ύστερα από 5 χρόνια, με τον επίσης ηθοποιό Ματ Σμιθ.

Οι φωτορεπόρτερ και οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν στηθεί έξω από το σπίτι του Nτομινίκ Γουέστ και της Ιρλανδής αρχιτέκτονα και γόνου αριστοκρατικής οικογενείας, Κάθριν Φιτζέραλντ, όπου με εμφανή αμηχανία οι δυο τους εμφανίστηκαν να βγαίνουν μαζί, πόζαραν αγκαλιασμένοι, φιλήθηκαν, δεν έκαναν δηλώσεις, αλλά με ένα ιδιόχειρο σημείωμα υπογεγραμμένο και από τους δύο, ανέφεραν: «Ο γάμος μας είναι ισχυρός και είμαστε μαζί. Σας ευχαριστούμε».

Οι πιο παρατηρητικοί πάντως εντόπισαν ότι ο ηθοποιός δεν φορούσε το γαμήλιο δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι, όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες που έγιναν viral από την ερωτική απόδρασή του στη Ρώμη, αγκαλιά με τη Λίλι Τζέιμς.

Ειδήσεις σήμερα

Εξαπλώνεται ο κορωνοϊός - Ποιες περιοχές βρίσκονται στα όρια του «κόκκινου»

Δείτε βίντεο: Καρέ-καρέ πώς έγινε η νέα ΜΕΘ στο «Σωτηρία»

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης