Νίκος Κοκλώνης: Θα ήταν μεγάλη χαρά να έχω την Ελένη Μενεγάκη στην ομάδα μου

Νίκος Κοκλώνης: Θα ήταν μεγάλη χαρά να έχω την Ελένη Μενεγάκη στην ομάδα μου

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «J2US» ο παρουσιαστής ανοίγει την καρδιά και τα χαρτιά του στο protothema.gr και μιλάει για όλα

Koklonis_Exof
Λίγες ώρες πριν την αποψινή πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του σόου «Just the two of us» στο Open, ο παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε στο «ΘΕΜΑ» για όλα. Για τα νούμερα, για όσα θα δούμε απόψε αλλά και για ποιες εκπομπές θα ήθελε και κυρίως με ποια πρόσωπα θα επιθυμούσε να συνεργαστεί

Γιατί δουλεύετε τόσο πολύ, κύριε Κοκλώνη;
Είναι τόσο πολλά τα project σε δύο κανάλια, όχι σε ένα, οπότε πρέπει να είμαι από πάνω. Εχω ικανά στελέχη και συνεργάτες που με βοηθούν και τρέχουν κάποια project, όμως επειδή είμαι τελειομανής, θέλω να είμαι από πάνω, να τους βοηθάω όπου χρειάζεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην με φτάνει το 24ωρο και να μην κοιμάμαι πολύ.

Ευχαριστιέστε αυτό που κάνετε; Προλαβαίνετε να το απολαύσετε;
Είμαι δημιουργικός τύπος. Όταν συζητάμε για νέες εκπομπές, για νέα πλάνα και για πρόσωπα είμαι ευτυχής. Μου αρέσει τόσο πολύ, που το προτιμώ από το να κάθομαι σπίτι ή να πάω ένα ταξίδι. Όμως γίνεται κουραστικό όταν αρχίζεις να μπλέκεσαι με ίντριγκες, που η τηλεόραση δυστυχώς έχει πάρα πολλές. Το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να τις καταλάβει, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και σημασία έχει να οδηγήσει στην επιτυχία ο καλύτερος, όποιος κι αν είναι αυτός. Δυστυχώς η τηλεόραση δεν είναι έτσι και πολλές φορές καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.

Koklonis_Neo


Μήπως δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με όλα τα project όσο θα θέλατε επειδή ίσως αναλάβατε πολλά;
Αυτή την στιγμή στην Barking Well, την εταιρεία που εκπροσωπώ, δουλεύουν περισσότερα από 430 άτομα. Υπάρχουν project managers οι οποίοι μιλούν με μένα, οπότε φροντίζω για όλα.

Το αγαπημένο σας «παιδί» είναι το «Just the two of us»;
Φυσικά. Το αγαπημένο μου παιδί είναι το «Celebrity Travel» το οποίο αυτή τη στιγμή κοιμάται λόγω κορωνοϊού, οπότε, ναι, τώρα είναι το σόου.

Koklonis_Neo3


Ποιος είναι ο στόχος για φέτος εκτός από τα νούμερα;
Είμαι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρουν τα νούμερα, υπάρχουν όμως στιγμές που περνάμε τόσο καλά που λέω, ας κάνουμε εμείς τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και νούμερα να μην έχουμε δε θα στεναχωρηθώ. Θέλω μέσα από το σόου να δώσω χαρά και διασκέδαση στον κόσμο. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Δεν βγαίνουμε το Σάββατο, δεν ακολουθούμε το πρόγραμμα που ακολουθούσαμε κάποτε, οπότε όσοι είναι στο σπίτι θέλω να τους διασκεδάζω όπως έκανα και πέρυσι. Πίστευα αρχικά ότι θα ήταν δύσκολο φέτος να μπορέσω να κάνω ένα κάστινγκ που θα βρω συμμετέχοντες καλύτερους από τους περσινούς. Τελικά βρήκα πολύ καλούς συνεργάτες γιατί αφενός κάποιοι δεν δουλεύουν λόγω συνθηκών αφετέρου είχαν δει το σόου και τους άρεσε. Αυτή τη φορά είχα τριπλάσιες συμμετοχές σε σχέση με την πρώτη φορά.

Koklonis_Neo5
Κλείσιμο


Ποιος είναι ο στόχος για την τηλεθέαση;
Είμαι σε ένα κανάλι που έχει ένα συγκεκριμένο μέσο όρο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι διαφορετικός από τον στόχο που λέω στην ομάδα. Θα ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος αν κατάφερνα να περάσω τον μέσο όρο του σταθμού. Παρόλ’ αυτά, ο προσωπικός μου στόχος είναι βγω πρώτος στη ζώνη. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά εξαρτάται και από τους τηλεθεατές. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

koklonis


Υπάρχουν πολλές αλλαγές στο σόου;
Αυτό που θα γίνει είναι ότι εκτός από τους κριτές θα έχω ένα ακόμη πρόσωπο που θα ενισχύσει τα πρόσωπα του σόου μπροστά από τις κάμερες… Αλλαγές έχουν γίνει και πίσω από τις κάμερες. Εχει έρθει η Βικτώρια Χαλκίτη αλλά το βράδυ απόψε θα δείτε έναν διάσημο που θα προστεθεί στους παίκτες. Θα έχει τον ρόλο του συνηγόρου. Θα είναι σταρ μεγάλου βεληνεκούς.

Όταν ένα πρόγραμμα δεν πάει καλά σε τηλεθέαση τι κάνετε;
Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που «φορτώνει» τις ευθύνες αλλού. Ως παραγωγός του «Joker» έχω αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής δίχως αυτό να μην σημαίνει ότι δεν μπορώ να επέμβω. Το παιχνίδι αλλάζει από Δευτέρα, θα γίνει πιο fun, θα έχει ορχήστρα, κοινό, και μία νέα συνεργάτιδα, την Σοφία Βογιατζάκη. Κάνω μία προσπάθεια να προσαρμοστεί το παιχνίδι στην μεσημεριανή ζώνη, γιατί ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να πάει ως lead in στις ειδήσεις με ανδρικό κοινό. Τώρα θα γίνει πιο ανάλαφρο δίχως να χάσει την ταυτότητά του. Το «Style me up» είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Σίγουρα θέλει κάποιες αλλαγές και χρόνο. Θεωρώ ότι είναι βραδινό προϊόν, το οποίο δεν είναι τέλειο αλλά παραγωγικά υπερηφανεύομαι.


Εχετε και μία συνεργασία με το Mega. Ποια θα είναι αυτή;
Εκτός από την εκπομπή «Roomies» συζητάμε και για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου 10 με 1. Εχουμε κάνει κάποια δοκιμαστικά και θα κάνουμε μία συνάντηση με το κανάλι για να πάρουμε αποφάσεις. Μέχρι στιγμής μάλλον θα είναι γυναίκα παρουσιάστρια αλλά όχι μόνη της. Είμαι της παρέας. Δεν πιστεύω σε έναν και το ακολούθησα και με μένα όπου συνεργάζομαι με μία κριτική επιτροπή με την οποία είμαστε φίλοι και έχει ξεκλειδώσει κι εμένα.

Το τρέιλερ υπερπαραγωγή για το νέο J2US | Ευτυχείτε! 2/10/2020 | OPEN TV


Ωραίες οι παρέες που γράφουν ιστορία αλλά η ελληνική τηλεόραση είναι προσωποκεντρική. Πιστεύετε ότι αυτό αλλάζει;
Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Αλλωστε νομίζω ότι έχει περάσει η εποχή που λέγαμε «ο παρουσιαστής, ή «η παρουσιάστρια». Το κοινό έχει μάθει να λέει η παρέα και να περνάει καλά. Το ίδιο ισχύει και στα πρωινά. Η παρουσιάστρια μόνη της δεν θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή. Εχει κάποιους συμπαρουσιαστές, όπου όλοι συνεισφέρουν για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εποχή της ξανθιάς που είναι μόνη της και απειλεί το κανάλι και πάει στον ανταγωνιστή νομίζω ότι έχει περάσει.

Koklonis3


Υπάρχουν εκπομπές που τις έχετε ζηλέψει;
Υπάρχουν κάποιες που θα ήθελα να τις έχω και να τις κάνω διαφορετικά. Υπάρχουν και εκπομπές που τις έχω χάσει και το μετάνιωσα. Θα ήθελα να κάνω το «GNTM» ή το «Master Chef». Είμαι άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα σόου και είμαι no limit. Ισως να έκανα και ένα διαφορετικό πρωινό.

Ποια πρόσωπα θαυμάζετε στην τηλεόραση και με τα οποία δεν συνεργάζεστε;
Για μένα νομίζω ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μου αρέσει και ο τρόπος που σκέφτεται και γράφει. Μου αρέσει πάρα πολύ με αλλαγές το πρωινό της Δανάης Μπάρκα το οποίο κόντρα σε ένα κατεστημένο προσπαθεί να κάνει διαφορετικό. Όμως θαυμάζω και την Κατερίνα Καινούργιου. Η εικόνα που είχα για εκείνη ήταν τελείως διαφορετική μέχρι να τη γνωρίσω. Πλέον λόγω συμπαραγωγής στο «Ευτυχείτε» τη γνώρισα. Είναι ακομπλεξάριστη και μου ζήτησε να έχουμε καλεσμένη την Δανάη πριν ξεκινήσει. Ποια άλλη θα το έκανε αυτό; Ακούει, θέλει να αλλάξει προφίλ και αλλάζει, είναι ευέλικτη και θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εκπομπή αν το ήθελε.

Koklonis_Neo1


Με την Ελένη Μενεγάκη θέλετε να συνεργαστείτε;
Την έχω πάρει τηλέφωνο να ξέρετε. Η Ελένη θεωρώ είναι μοναδική στο είδος της για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είμαι σίγουρος ότι έχει μέλλον στην ελληνική τηλεόραση και ότι αυτή τη στιγμή κάνει ένα διάλειμμα. Εγώ, όταν σταμάτησε, την πήρα τηλέφωνο. Είχα να της μιλήσω τρία με τέσσερα χρόνια. Της είπα ότι η πόρτα μου για εκείνη είναι ανοιχτή. Τελικά δεν προχώρησε η κουβέντα. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να την έχω στην ομάδα μου και θα ήθελα να δω την Ελένη να παρουσιάζει βραδινό σόου η να την ξαναδώ στην πρωινή ζώνη. Ειδήσεις σήμερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Να σέβεστε αλλά να μην φοβάστε τον κορωνοϊό - Κάντε ηλιοθεραπεία

Sinead O' Connor: H άνοδος και η πτώση μιας μουσικής επαναστάτριας

Γαλλία: Ισλαμιστική τρομοκρατία ο αποκεφαλισμος για τα σκίτσα του Μωάμεθ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης