GNTM: Τα επίδοξα μοντέλα «μεταμορφώνονται» απόψε σε… Τομ Κρουζ και Ντέμι Μουρ

GNTM: Τα επίδοξα μοντέλα «μεταμορφώνονται» απόψε σε… Τομ Κρουζ και Ντέμι Μουρ

Με έμπνευση από τις ταινίες «Risky Business» και «Striptease»

GNTM_3__2_
Η πρώτη «ρωγμή» στο μονοπώλιο των αγοριών στον διαγωνισμό, έγινε με τη χθεσινή αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα και τα κορίτσια να επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 3.

Απόψε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να «τσαλακωθούν».

Με έμπνευση από τις ταινίες «Risky Business» και «Striptease», τα μοντέλα καλούνται να μεταμορφωθούν σε νέους Τομ Κρουζ και Ντέμι Μουρ αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας θα έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα, που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

GNTM 3 - trailer Τρίτη 13.10.2020


Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε. Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους. Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις.

Κλείσιμο
Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά «Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρτι «βόμβα» για τη δημόσια υγεία στο Βοτανικό: Κάλεσαν μέχρι και ζογκλέρ!

Βίντεο-σοκ: Επιτραπέζια θερμάστρα εκρήγνυται και σκοτώνει 19χρονο κορίτσι

Η χαμένη ζωή της Ελοίσα Φόντες και το μυστήριο της φαβέλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης