Τζένιφερ Άνιστον: Παρουσίασε το νέο της κουτάβι στο Instagram και οι followers της «έλιωσαν»!

Τζένιφερ Άνιστον: Παρουσίασε το νέο της κουτάβι στο Instagram και οι followers της «έλιωσαν»!

Και τον όνομα του μικρούλη... Λόρδος Τσέστερφιλντ

lord
Μια νέα προσθήκη στην οικογένεια τετραπόδων της έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, υιοθετώντας ένα τρισχαριτωμένο κατάλευκο κουτάβι που ονόμαστε «Λόρδο Τσέστερφιλντ».

Η 51χρονη σταρ μοιράστηκε στο Instagram την Κυριακή ένα βίντεο που δείχνει τον μικρούλη «λόρδο» να κοιμάται εξαντλημένος από το παιχνίδι, και οι 35,7 εκατομμύρια followers της πραγματικά έλιωσαν στη θέα του πανέμορφου κουταβιού.



«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που δίνετε στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε η «Ρέιτσελ» από τα φιλαράκια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το ποστ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από χρήστες που δηλώνουν ξετρελαμένοι με το κουταβάκι και συγχαίρουν την Άνιστον που υποστηρίζει την υιοθεσία όχι την αγορά κατοικιδίων.

Η Άνιστον έχει ακόμα δύο σκυλιά που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους στα social media της και έχουν ήδη τους δικούς τους, ενθουσιώδεις φαν!


Ειδήσεις σήμερα: 

Στη Μύκονο η λύση για το διπλό φονικό στο Λουτράκι;

«Χτυπάει» κακοκαιρία από το απόγευμα

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Στο νήμα Τατάρ-Ακιντζί, σε αναμμένα κάρβουνα ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης