Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στη λίστα μαρτύρων υπέρ του ηθοποιού

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στη λίστα μαρτύρων υπέρ του ηθοποιού

Για λόγους που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι

jolie
Ξεκίνησε τη Δευτέρα που μας πέρασε η πολυαναμενόμενη δίκη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ σχετικά με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.  Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες της US Weekly, o Πιτ έχει καλέσει ως μάρτυρα στη δίκη τη συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στην ταινία «Το κορίτσι που άφησα πίσω», Τζίλιαν Αρμενάντε, για λόγους που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.

Άγνωστες παραμένουν, επίσης, και οι προθέσεις της Αρμενάντε, καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν η ηθοποιός και σκηνοθέτης σκοπεύει όντως να καταθέσει. Στη μακροσκελή λίστα μαρτύρων που κατέθεσε στις 21 Σεπτεμβρίου ο Πιτ περιλαμβάνονται ακόμα ένας σωματοφύλακας του ζεύγους, ένας ψυχοθεραπευτής και πολλοί ψυχολόγοι.

Οι ηθοποιοί που έχουν χωρίσει από το 2016 επικαλούμενοι «ασυμφωνία χαρακτήρων», συναντιούνται ξανά στα δικαστήρια, όπου ο Πιτ θα διεκδικήσει το 50% της επιμέλειας των έξι παιδιών τους. Το αίτημα του Πιτ να μοιραστεί η κηδεμονία των παιδιών τους, βρήκε κάθετα αντίθετη την Τζολί που πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση. Η ηθοποιός μέσω των ΜΜΕ φρόντισε να βγάλει προς τα έξω το πρόβλημα του αλκοολισμού του, το οποίο κατά την ίδια ήταν αρκετό για να τσαλακώσει το προφίλ του πρώην συζύγου της. Τον κατηγόρησε ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία. Ο Πιτ σύμφωνα με δημοσίευμα φώναξε και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους κάτι που διαψεύδει ο σταρ.

Από την άλλη ο Μπραντ Πιτ, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του περισσότερο, ενώ έχει τονίσει αρκετές φορές, ότι θεωρεί την πρώην σύζυγό του καλή μητέρα, και δεν έχει σκοπό να παρέμβει στις μεθόδους της. Έτσι από χθες και για τρεις εβδομάδες οι πρώην Μπραντζελίνα θα επιστρατεύσουν δικηγόρους και μάρτυρες στην δικαστική αίθουσα, ώστε να αρχίσει ο «πόλεμος».

Pitt_Jolie_Over


Κλείσιμο
Η Τζολί και ο Πιτ είναι γονείς τριών υιοθετημένων και τριών βιολογικών παιδιών, του 19χρονου Μάντοξ που σπουδάζει στη Νότιο Κορέα, του 16χρονου Παξ, της 15χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σιλό και των 12χρονων διδύμων Βίβιαν και Νοξ. Μάλιστα η Τζολί είχε προσπαθήσει τόσο με ένδικα μέσα όσο και απομακρύνοντας γεωγραφικά τα παιδιά από τον Πιτ να διαρρήξει τους μεταξύ τους δεσμούς.

Το 2018 με πρόφαση τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2» η ηθοποιός μετακόμισε μαζί με ολόκληρη τη φαμίλια στο Λονδίνο, όπου έλαβε χώρα το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογράφησης. Ο Πιτ τότε θεώρησε ότι προσπαθεί να τον αποκόψει από τα παιδιά του και αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου τον δικαίωσε υποχρεώνοντας την Τζολί να επιτρέπει στα παιδιά να έχουν στενή και φυσιολογική σχέση με τον πατέρα τους, ο οποίος παρεμπιπτόντως την ίδια περίοδο βρισκόταν συχνά στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας του Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Η τότε δικαστική απόφαση προειδοποιούσε ακόμα την Τζολί πως εάν συνέχιζε να δημιουργεί προσκόμματα στη σχέση των παιδιών με τον Πιτ, διακινδύνευε να χάσει οριστικά την κηδεμονία τους. Η δικαστική διαμάχη του ζεύγους ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Παράταση και δόσεις σε όλα τα χρέη πριν και μετά την καραντίνα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

ΘΕΜΑ 104.6 - Γκάλοπ υπουργών: Μάχη Άδωνη - Παναγιωτόπουλου για την πρωτιά, θρίλερ στις τελευταίες θέσεις - Ψηφίστε (ως σήμερα βράδυ) και κερδίστε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης