Big Brother: Ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Big Brother: Ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Η Ράνια, ο Χρήστος και η Ραμόνα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού

bigbrother1
Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του live Big Brother αφού και αποκαλύψεις είχε και live ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού. Ο Χάρης Βαρθακούρης κατά την έναρξη του live υποδέχτηκε στο πλατό τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Γκουντάρα, για να σχολιάσουν μαζί τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η Ράνια, ο Χρήστος και η Ραμόνα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Χάρης Βαρθακούρης έλαβε στα χέρια του την κάρτα με το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και ανακοίνωσε στους ενοίκους του σπιτιού ότι ο Χρήστος και η Ραμόνα θα παραμείνουν στο σπίτι.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το Big Brother ήταν η Ράνια Καραγιάννη. Η παίκτρια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και έφυγε από το σπίτι.

“Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν να μπω εδώ μέσα. Χαίρομαι πολύ που γνώρισα τα παιδιά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με ψήφισαν να παραμείνω μέσα. Με υγεία, εξομολόγηση, νηστεία, η Παναγιά μαζί μας… Υγεία και αγάπη σε όλους” ανέφερε η Ράνια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης