Κρίσι Τέιγκεν: Ραγίζει καρδιές ανακοινώνοντας την αποβολή της με συγκλονιστικό ποστ στο Instagram

Κρίσι Τέιγκεν: Ραγίζει καρδιές ανακοινώνοντας την αποβολή της με συγκλονιστικό ποστ στο Instagram

«Τζακ, θα σε αγαπάμε για πάντα», γράφει η 34χρονη εκφράζοντας τον πόνο και τη θλίψη της

teigen
Δύσκολες στιγμές περνάει το μοντέλο και επιχειρηματίας Κρίσι Τέιγκεν, η οποία αποκάλυψε με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram πριν λίγες ώρες ότι απέβαλε, μετά από αιμορραγίες που παρουσίασε τον τελευταίο μήνα.

Συμφωνα με τη New York Post, η 34χρονη σύζυγος του Τζον Λέτζεντ, και μητέρα δύο παιδιών, είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες και λάμβανε μεταγγίσεις αίματος. «Είμαστε σοκαρισμένοι και βιώνουμε έναν πόνο που μέχρι τώρα δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε τελικά να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος. Απλά δεν ήταν αρκετό», έγραψε η 34χρονη στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες με την ίδια να κλαίει καθισμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και άλλα  οδυνηρά στιγμιότυπα από τα τελευταία 24ωρα.




«Δεν αποφασίζαμε ποτέ τα ονόματα των παιδιών μας πριν γεννηθούν, περιμέναμε πάντα την τελευταία στιγμή μετά τον τοκετό και πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Όμως για κάποιο λόγο είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου Τζακ. Γι' αυτό λοιπόν θα παραμείνει για πάντα ο Τζακ για εμάς», συνεχίζει στην συγκλονιστική ανάρτησή της η Τέιγκεν.

Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στο χαμένο της μωράκι: «Στον Τζακ μας: Λυπάμαι πολύ που τις πρώτες στιγμές της ζωής σου αντιμετώπισες τόσες επιπλοκές και που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

teig-1
Κλείσιμο


Η Τέιγκεν εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που έλαβε τις τελευταίες μέρες από την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της Λούνα και Μαιλς, και από τους φαν της που της έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας και όλα τα εκπληκτικά πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Όμως δεν μπορούν όλες οι ημέρες να είναι ηλιόλουστες. Σε αυτή την πιο σκοτεινή μέρα της ζωής μας, θα πενθήσουμε και θα κλάψουμε. Όμως θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο, και θα το ξεπεράσουμε», καταλήγει η Τέιγκεν.

teig-2
teig-3



Ειδήσεις σήμερα:

Sex shop χαρίζει... δονητές σε Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν να ψηφίσουν

Σε νοσοκομεία οι 32 θετικοί από το γηροκομείο - Γιατί φοβάται και ο Τσιόδρας την Αττική

Σε ποιες γραμμές λεωφορείων ξεκινούν από σήμερα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης