Τζέιμς Μποντ: «Ταξιδιωτικό πακέτο 007» στο θέρετρο που «γεννήθηκε» στην Τζαμάικα

Τζέιμς Μποντ: «Ταξιδιωτικό πακέτο 007» στο θέρετρο που «γεννήθηκε» στην Τζαμάικα

Με αφορμή την επιστροφή του Τζέιμς Μποντ στα... «γενέθλια» εδάφη, το ξενοδοχείο που τον εμπνεύστηκε ο Ίαν Φλέμινγκ το γιορτάζει - Για τέσσερις βραδιές η τιμή ξεκινά από 2.630 δολάρια

goldeneye_m
Ένα αποκλειστικό ταξιδιωτικό πακέτο για λάτρεις του διάσημου πράκτορα 007 προσφέρει το θέρετρο GoldenEye στην Τζαμάικα, το μέρος που ο Τζέιμς Μποντ «γεννήθηκε» από τον δημιουργό του Ίαν Φλέμινγκ.

Στη νέα ταινία, ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στην Τζαμάικα και ως εκ τούτου, το ξενοδοχείο βρήκε έναν τρόπο για να το γιορτάσει (και να εισπράξει χρήματα από τους φανατικούς του ήρωα). Στην ταινία «No Time To Die», την τελευταία του franchise, ο Μποντ (που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ) επιστρέφει στην Τζαμάικα για μία ακόμη συνάντηση.

Όμως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο φανταστικός χαρακτήρας του Ίαν Φλέμινγκ επισκέπτεται το νησί. Το θέρετρο ήταν το κεντρικό σκηνικό στις ταινίες «Dr. No» και «Live and Let Die».



Οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να κάνουν κράτηση για την Απόλυτη Εμπειρία Τζέιμς Μποντ (Ultimate James Bond Experience) στο θέρετρο, που αποτελείται από ιδιωτικές βίλες, εξοχικές κατοικίες και καλύβες στην παραλία και να ζήσουν τις δικές τους κατασκοπευτικές φαντασιώσεις.

Κλείσιμο
Celestielle #150 GoldenEye, Oracabessa Bay, St. Mary, Jamaica


Στην ιδιωτική του παραλία στο GoldenEye, στον κόλπο Ορακαμπέσα και στη Flemming Villa, ο Ίαν Φλέμινγκ εμπνεύστηκε τον μακροβιότερο χαρακτήρα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και του κινηματογράφου.

Όταν ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, το 1939, ο Ίαν Φλέμινγκ άρχισε να συνεργάζεται με την Υπηρεσία Πληροφοριών του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού, έγινε υποδιοικητής και αργότερα διοικητής.




Στη Τζαμάικα μετά το τέλος του πολέμου

Μετά το τέλος του πολέμου, εγκαταστάθηκε στη Τζαμάικα κι επιδόθηκε στη συγγραφή κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία του.

Μία από τις επιχειρήσεις που επιτήρησε ως διοικητής είχε την κωδική ονομασία GoldenEye. Όταν βρήκε το καταφύγιο του στον κόλπο Ορακαμπέσα ονόμασε το νέο του σπίτι GoldenEye - ως φόρο τιμής σε αυτήν την επιχείρηση κατά τον πόλεμο.








Τι περιλαμβάνει η αποκλειστική εμπειρία

Η εμπειρία στο GoldenEye περιλαμβάνει κατάδυση με αναπνευστήρα γύρω από τον αγαπημένο ύφαλο του Φλέμινγκ, επίσκεψη στo Μουσείο Firefly, πρώην κατοικία του θεατρικού συγγραφέα, Νόελ Κάουαρντ. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης διαμονή σε αυτόνομη καλύβα, βίλα ή εξοχικό σπίτι, μία φιάλη σαμπάνια και ένα αντίγραφο του βιβλίου «GoldenEye: Where Bond was Born» του Μάθιου Πέρι υπογεγραμμένο από τον Κρις Μπλάκγουελ ιδρυτή της Island Records, δισκογραφικό παραγωγό, τον άνθρωπο που έχτισε τις καριέρες του Μπομπ Μάρλεϊ και της Γκρέις Τζόουνς.

Για τέσσερις βραδιές η τιμή ξεκινά από 2.630 δολάρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ


Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας - Ποια μέτρα βρίσκονται εν ισχύ

Κοτανίδου: «Καμπανάκι θα είναι τα 500 κρούσματα για τρεις συνεχόμενες ημέρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης