Μπραντ Πιτ - Νικόλ Ποτουράλσκι: Έρωτας στο Βερολίνο

Μπραντ Πιτ - Νικόλ Ποτουράλσκι: Έρωτας στο Βερολίνο

Ο 56χρονος ηθοποιός αγαπούσε την πρωτεύουσα της Γερμανίας πολύ πριν από το ερωτικό σκίρτημά του για το 27χρονο μοντέλο - Τώρα απλώς έχει έναν λόγο παραπάνω

pitt-gala
Ναι, το Παρίσι είναι το ιδανικό, σχεδόν κινηματογραφικό, σκηνικό για ερωτευμένους. Οπως και η Ρώμη, ή όποια πόλη τέλος πάντων έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια ο Γούντι Aλεν για τα γυρίσματα των κουρασμένων κομεντί του. Πολλές πρωτεύουσες μπορεί να προκρίνει κανείς ως το τέλειο σκηνικό για να ζήσει έναν φλογερό, παθιασμένο, αμφίπλευρο έρωτα. Οχι όμως το μπαρουτοκαπνισμένο ιστορικά, πολυπολιτισμικό και ταγμένο στην πρωτοπορία Βερολίνο, όπου ο Μπραντ Πιτ γνωρίστηκε με τη φερόμενη ως σύντροφό του Νικόλ Ποτουράλσκι.

Ποιος είπε όμως ότι ο 56χρονος ηθοποιός είναι ερωτοχτυπημένος; Σίγουρα όχι ο ίδιος. Μπορεί η σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να είναι κάτι περισσότερο από μια άδολη, τρυφερή φιλία, όμως ο Χολιγουντιανός αστέρας, σύμφωνα με τις διαρροές στα αμερικανικά περιοδικά, δεν φαίνεται διατεθειμένος, πρόθυμος ή έστω έτοιμος για νέες, μακροχρόνιες δεσμεύσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου «για πάντα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης