Οι Μέλιsses «πετάνε» στη Θεσσαλονίκη: Με απογευματινό ωράριο και τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας

Οι Μέλιsses «πετάνε» στη Θεσσαλονίκη: Με απογευματινό ωράριο και τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας

Από αυτό το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης

mel
Τον δικό τους ρυθμό στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να δώσουν οι Μέλιsses με τις εμφανίσεις τους στην «Πύλη Α» από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και για τα επόμενα τέσσερα Σαββατοκύριακα.

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη sold out εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης, για να χαρίσει μοναδικά live parties, τηρώντας πιστά το ωράριο και τα μέτρα προστασίας που έχει ορίσει η πολιτεία κατά της πανδημίας.
Στις «αποσκευές» τους έχουν όλα τους τα hits, με πιο πρόσφατα το «Μισή Καρδιά» που ήταν 15 εβδομάδες no1 στο airplay chart και μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια YouTube views και το «Viktoria», που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια YouTube views.
Μαζί τους εμφανίζεται  η Τάνια Μπρεάζου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@melisses_official : Φίλοι και φίλες με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Πύλη Α κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 26 Σεπτεμβρίου και για 4 weekends . Οι εμφανίσεις μας θα πραγματοποιηθούν σεβόμενοι τόσο εμείς όσο και η επιχείρηση τα υγειονομικά μέτρα και τους κανόνες ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας, κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Οι εμφανίσεις θα αρχίζουν στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται στις 12 το βράδυ. Έχουμε μεγάλο άγχος αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί παρέα . Η μουσική συνεχίζεται … Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 553158 #melisses #pyliA #mastoras @xmastoras @mavrogenius @thanosbeelaitsas @monsieurkoutrak @taniabreazou_official @pyli_a @panik_entertainment_group @cosmoradio_951 @megatvcom (*επειδή έχουμε δεχθεί αρκετά μηνύματα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 18/9 για τις συναυλίες και τα κέντρα διασκέδασης αφορούν μόνο το νομό Αττικής)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις


Ειδήσεις σήμερα

Άγρια καζούρα από τον πρόεδρο της βρετανικής βουλής σε βουλευτή για τα ακουστικά του αλά... Top Gun

Στη Βρετανία οι πρώτες δοκιμές εμβολίων σε υγιή άτομα που θα εκτεθούν εσκεμμένα στον κορωνοϊό!

Αγωνία για την «έκρηξη» στις ΜΕΘ - Μια «ανάσα» από τα επόμενα μέτρα η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης