GNTM: Αυτά είναι τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι

GNTM: Αυτά είναι τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι

Ανάμεσά τους ο Ηρακλής και η Λία δύο από τα φαβορί που ξεχώρισαν από το bootcamp. Let the model fight begin...

gntm
Μετά από μία συναρπαστική φωτογράφιση με μαγιό και πολλά απρόοπτα, οι τέσσερις κριτές επέλεξαν την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι του GNTM 3.
Δέκα όμορφα αγόρια και δέκα εντυπωσιακά κορίτσια από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν μία δύσκολη διαδρομή και όποιος... νικήσει.

Οι 40 υποψήφιοι του GNTM που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη δεύτερη φάση του bootcamp. Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό, ποζάροντας στην πισίνα για τον γνωστό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.


Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Κλείσιμο

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, ρίχτηκαν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απέμεναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού.





Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 3 είναι οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης