MEGA cinema με θρίλερ και τις «Κυρίες της αυλής»

MEGA cinema με θρίλερ και τις «Κυρίες της αυλής»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο MEGA CINEMA

ΟΙ_ΚΥΡΙΕΣ_ΤΗΣ_ΑΥΛΗΣ_MEGA_CINEMA
Με ένα θρίλερ και μία αξεπέραστη ελληνική ταινία, το MEGA CINEMA έρχεται και αυτό το Σάββατο να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο σταθερά ανταποδίδει δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νυχτερινή κινηματογραφική ζώνη του μεγάλου καναλιού.


21:00 ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ

Ο Πίπης Καθιστός, ένας φουκαράς ψευτοζωγράφος, με το κέφι του, τις τράκες του και το χιούμορ του, μετακομίζει αναγκαστικά από το δωμάτιο που μένει μέσα σε μια μεγάλη αυλή, σ' ένα άλλο πιο μικρό. Ο λόγος; Δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του. Όλοι τον βοηθούν, επειδή είναι άνθρωπος που, με τα χωρατά και το κέφι του, δίνει ζωή στην αυλή. Μια μέρα φθάνει στην αυλή και νοικιάζει το παλιό διαμέρισμα του Πίπη, ο Νίκος. Τον έχει οδηγήσει εκεί η γοητεία της Μελίνας... Ο ερχομός του Νίκου ταράζει τα ήσυχα νερά.
Η Αννούλα, η όμορφη κόρη του Νώντα του οργανοπαίκτη, ερωτεύεται τον Νίκο. Αυτός όμως δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της. Στο μεταξύ, η Νίτσα, μια φιλόδοξη χορεύτρια, καταφέρνει να πείσει τον Πίπη να την βοηθήσει στις χορευτικές εμφανίσεις της σ' ένα νάιτ κλαμπ. Ο Τάσος, που είναι ερωτευμένος με την Αννούλα, μετά από μια σειρά κωμικών επεισοδίων βρίσκεται στην αγκαλιά της Νίτσας, την οποία τελικά και παντρεύεται, ενώ ο Νίκος ξεχνά την Μελίνα στην αγκαλιά της Αννούλας.
Ελληνική παραγωγή του 1966 σε σκηνοθεσία Ντίνου Ηλιόπουλου, σενάριο Δημήτρη Γιαννουκάκη και μουσική Μίμη Πλέσσα.
Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Προκοπίου, Φλωρέτα Ζάνα, Νόρα Βαλσάμη, Μαίρη Λαλοπούλου, Κώστας Πρέκας, Κατερίνα Γιουλάκη, Αντιγόνη Κουκούλη.


23:10 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ντετέκτιβ Χέιζελ Μικάλεφ (Σούζαν Σαράντον) υπηρετεί στην μικρή και ήσυχη πόλη του Πορτ Ντάντας, στην επαρχία Οντάριο του Καναδά και οδεύει προς τη συνταξιοδότηση, με μόνες της έννοιες την εξάρτηση από τα παυσίπονα και ένα πρόσφατο διαζύγιο. Όλα όμως αλλάζουν, όταν μια άρρωστη γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι της και η Χέιζελ και η ομάδα της καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η Χέιζελ βρίσκει και πάλι τον εαυτό της προσπαθώντας να συλλάβει τον δολοφόνο σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Κλείσιμο
Θρίλερ Αμερικάνικης παραγωγής του 2014 σε σκηνοθεσία Τζέισον Στόουν.
Παίζουν: Σούζαν Σαράντον, Γκιλ Μπέλοους, Έλεν Μπέρστιν, Τόφερ Γκρέις, Ντόναλντ Σάδερλαντ.
Περιέχει σκηνές βίας, σκηνές χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΤΟ_ΚΑΛΕΣΜΑ_MEGA_CINEMA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης