Μίκι Ρουρκ: «Το Χόλιγουντ κάνει κιμά τις καλές ιδέες»

Μίκι Ρουρκ: «Το Χόλιγουντ κάνει κιμά τις καλές ιδέες»

Ο διάσημος σταρ μιλά στο «Πρώτο Θέμα», εξηγεί πώς βίωσε το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου στον «Ανθρωπο του Θεού», ξεσπάει κατά μεγάλων παραγωγών και της Marvel και διηγείται ιστορίες για δεινόσαυρους που γίνονται πουλιά

rourk-main
Κουλ, άνετος, με χιούμορ, από αυτούς που θα ήθελες να σου διηγούνται για ώρες ιστορίες στην μπάρα ενός ιρλανδέζικου μπαρ – απ’ όπου και η μακρινή καταγωγή του. Αυτός είναι ο Φίλιπ-Αντρέ-Μίκι Ρουρκ, ο οποίος κάθεται απέναντί μου δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εντύπωση από αυτή που τον συνοδεύει χρόνια τώρα ως τον άγριο του κινηματογραφικού συστήματος.

Εδώ, δίπλα στη θάλασσα του Σαρωνικού, στον καναπέ του μαγευτικού «Island» στη Βουλιαγμένη, όλα του φαίνονται υπέροχα και αυθεντικά, οι Ελληνες φανταστικοί και η ταινία στην οποία συμμετέχει, «Ο Ανθρωπος του Θεού», αυτή ακριβώς που θα ήθελε, με μια σκηνοθέτιδα που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Η Γελένα Πόποβιτς φρόντισε μάλιστα να κάθεται δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια των τηλεοπτικών συνεντεύξεων που προηγήθηκαν συναινώντας σε όλα όσα έλεγε ο Μίκι Ρουρκ για τη θρησκεία και για την αληθινή ψυχή που παραμένει «το μόνο σημαντικό και ο λόγος που γίνεται αυτή η ταινία – όχι το χρήμα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης