Καρντάσιανς: Από το sex tape της Κιμ στα 5.800.000 τηλεθεατές και τους 780.000.000 followers

Καρντάσιανς: Από το sex tape της Κιμ στα 5.800.000 τηλεθεατές και τους 780.000.000 followers

Μετά από 20 τηλεοπτικές σεζόν, το ριάλιτι που τα τελευταία τρία χρόνια απέφερε στην οικογένεια 150 εκατ. δολάρια κόβεται – Η εκπομπή μπορεί να τελειώνει, αλλά με αυτή την οικογένεια δεν ξεμπερδεύει κανείς έτσι εύκολα

kardasians
Με βαριά καρδιά. Τόσο απλά, ταπεινά και αναμενόμενα υποδέχτηκε η οικογένεια Καρντάσιαν την ανακοίνωση από το τηλεοπτικό δίκτυο E! ENTERTAINMENT ότι το αμφιλεγόμενο, συχνά παρωχημένο, ακόμα συχνότερα αποχαυνωτικό -άρα ένοχα απολαυστικό- reality show που έμπασε την υφήλιο στα τρίσβαθα του ιδιωτικού βίου της πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2021. Δηλαδή έπειτα από 14 χρόνια αδιάλειπτης προβολής και 20 τηλεοπτικές σεζόν.

Εκ μέρους της πολυμελούς φαμίλιας τοποθετήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα η ναυαρχίδα της, η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ανέλαβε να ενημερώσει τα 188 εκατομμύρια των ινσταγκραμικών followers της για την απόφαση της ίδιας, της μητέρας και των αδελφών της να κάνουν απότομη στροφή στην αταίριαστη στα έργα και τις ημέρες τους εσωστρέφεια. «Χωρίς το “Keeping Up with the Kardashians” δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα.

Νιώθω τόσο ευγνώμων απέναντι σε όλους όσοι το παρακολούθησαν και στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου αυτά τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Το σόου μάς έκανε αυτούς που είμαστε και πάντα θα νιώθω υπόχρεη σε όποιον έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και την αλλαγή στις ζωές μας για πάντα», έγραψε, μεταξύ άλλων, η 39χρονη μασκότ της οικογένειας. Η Κιμ πάτησε το κουμπί και ύστερα σώπασε αποφασίζοντας να συμμετάσχει για ένα 24ωρο στο παγκόσμιο μποϊκοτάζ των κοινωνικών δικτύων και αφήνοντας ατάιστο το Facebook και το Instagram με σκοπό να διεκδικήσει το τέλος της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε  περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης