Τηλεθέαση: Ρεκόρ για τις «Άγριες Μέλισσες» - Τα νούμερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες

Τηλεθέαση: Ρεκόρ για τις «Άγριες Μέλισσες» - Τα νούμερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες

Σταθερά ψηλά ο Νίκος Μουτσινάς και χθες Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, πρωτιά για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά, καλές επιδόσεις για τις σειρές και δυσκολίες για τα νέα πρόσωπα

Asimina_Myrsini
Ελάχιστες αλλαγές στον χθεσινό πίνακα τηλεθέασης, μικρές αυξομειώσεις και η τηλεοπτική σύγχυση παραμένει στο τηλεκοντρόλ. Τα σίριαλ πάντα κερδίζουν το σύνολο του κοινού και μάλλον η κωμωδία και η ελαφρά ψυχαγωγία είναι αυτά που θέλει ο κόσμος.

Τσιμτσιλή και ΣΚΑΪ στην κορυφή

Το «Happy Day» συνεχίζει την καλή πορεία του και κατακτά τη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό με 16,1%, ενώ στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό το νήμα πρώτο κόβει το «Σήμερα» με 25% και 17,3%.
Στη δεύτερη θέση του συνόλου κοινού έρχεται το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ ακολουθούν «Ώρα Ελλάδος» και «Κοινωνία ώρα Mega» με μικρές διαφορές.


skorda-682x384


Η Φαίη μπροστά, η Μαλέσκου σταθερή

Πρωτιά για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στο δυναμικό κοινό με 14% και μικρή απόσταση από το «Ευτυχείτε» στο Open που ακολουθεί με μισή μονάδα διαφορά. Χαμηλά για μία ακόμη ημέρα η «Ώρα για Μελέτη» με 10,7%, ενώ την κορυφή στο σύνολο κοινού κατακτούν για μία ακόμη ημέρα οι «Αταίριαστοι» με 26% και 13,4% στο δυναμικό. Πολύ ψηλά στο σύνολο κοινού η «Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ» που φτάνει το 17,8%, ενώ σταθεροποιείται στο 10 με 11% η εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.


Μεσημέρι με μικρές αποστάσεις
Τρεις εκπομπές μονομαχούν για την κορυφή. Το «Shopping Star» πέρασε μπροστά σε όλα τα κοινά και κοντά στο 20%, ακολουθεί το «Καλό μεσημεράκι» στη δεύτερη θέση με 19% και στην τρίτη θέση το «Ρουκ Ζουκ» με 17,8%. Δύσκολη μέρα για το «Pop up» που έπεσε κάτω από το όριο του 10 και σημειώνει 8,5%.

Κλείσιμο
maxresdefault

Το απόγευμα πρώτο στο δυναμικό κοινό είναι το «Live news» με 15,6%, ακολουθεί το «Deal» με 15%, ο «Τροχός της τύχης» με 14,1%, το «Still Standing» με 13% και το «My style rocks» με 12%.



Δελτία ειδήσεων με ανατροπές
Ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά στο δυναμικό κοινό με 14,8% και ακολουθεί ο Alpha σε απόσταση αναπνοής με 14,7%. Στο σύνολο πρώτος παραμένει ο ΣΚΑΪ με 20,8% και στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 κοντά στο 16%.


Eleni
Φουλ της σειράς
Δίχως ανταγωνισμό ιδιαίτερο οι «Άγριες Μέλισσες» πέτυχαν 26,8% στο δυναμικό κοινό και 28,1% στο σύνολο. Το «Έλα στη θέση μου» σημειώνει 16,1% στο δυναμικό και 15,8% στο σύνολο, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» 15,2% και 15,9% και οι «8 λέξεις» με 14% και 21,2% αντίστοιχα.

ER8A1324


Πιο αργά το «Big Brother» καταγράφει 20% στο δυναμικό και 18% στο σύνολο, ενώ η πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «The 2tonight show» σημείωσε 18,9% και 19,3%,  αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης