Δέκα εμβληματικά εξώφυλλα διάσημων γυναικών σε «ενδιαφέρουσα»!

Δέκα εμβληματικά εξώφυλλα διάσημων γυναικών σε «ενδιαφέρουσα»!

Οι διάσημες που φωτογραφήθηκαν γυμνές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

pregnart
Η εκλαϊκευμένη ψυχολογία θεωρεί ότι οι έγκυες είναι σέξι επειδή ακτινοβολούν έναν ακαταμάχητο, ναρκισσιστικό ερωτισμό, ακριβώς επειδή ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής: τη δημιουργία της.

Μια άλλη ιδέα έχει να κάνει με κάποιου είδους φθόνο και ανταγωνισμό του αρσενικού ερωτικού συντρόφου με το κυοφορούμενο έμβρυο. Και σε ένα ακόμη πιο «προχωρημένο» στάδιο φαντασίωσης, η προοπτική του θηλασμού θεωρείται ως πρώτης τάξεως αφροδισιακό.
Όπως και να 'χει, πάντως, οι έγκυες, για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανδρών, αποτελούν συνώνυμο της σεξουαλικής εξτραβαγκάντσας.

Το σεξ με μια γυναίκα που κυοφορεί -και που, σύμφωνα με πλήθος εξομολογήσεων, έχει αυξημένη επιθυμία για ερωτική συνεύρεση- μπορεί να συνεπάγεται πρακτικές δυσκολίες. Για λόγους αντικειμενικούς, ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες στάσεις αποκλείονται από το πρόγραμμα της συνουσίας, ενώ άλλες γίνονται δύσκολα, προφανώς λόγω αυξημένου όγκου και βάρους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

33weeks down & 7weeks to go! 🌵 #mummytobe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Receveur 🦂 (@carolinereceveur) στις


Κλείσιμο
Πριν από περίπου μισόν αιώνα, ένα κίνημα εναλλακτικής ψυχιατρικής υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι το σεξ κατά την εγκυμοσύνη όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται. Κι αυτό διότι κατά τη διείσδυση, το έμβρυο (ή τα έμβρυα) θα συνειδητοποιήσουν από νωρίς ότι δεν είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αμνιακού τους σάκου, ότι το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω τους και ότι, αμέσως μετά από τον τοκετό, θα αρχίσουν να γίνονται απευθείας καλύτεροι άνθρωποι, με λιγότερο εγωισμό κ.λπ.

Πρόσφατα, επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο ερωτικός πόθος για τις εγκύους αυξάνεται στους άνδρες, σε συνάρτηση με το εάν στη δική τους οικογένεια είχαν μικρότερα αδέρφια. Εάν ισχύει αυτό, τότε οι άντρες που νιώθουν να τρελαίνονται στη θέα μιας γυναίκας «σε ενδιαφέρουσα», συνδέεται με την αποτυπωμένη εμπειρία της φροντίδας -και ιδίως του θηλασμού- όπως το παρακολούθησαν να συμβαίνει ενόσω η μητέρα τους κρατούσε στην αγκαλιά της ένα άλλο παιδί.

Βεβαίως, πέρα από τις θεωρίες και τις απόπειρες εξηγήσεων, υπάρχει η καθαυτό αισθητική πρόσληψη του ζητήματος: Μια ματιά σε 10 διάσημες κυρίες αφήνει ελάχιστα περιθώρια αμφιβολίας ότι η θηλυκότητα πολλαπλασιάζεται εκθετικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και μετατρέπεται σε αρχέγονη, πανίσχυρη επιθυμία.


01_Demi_Moore


Ντέμι Μουρ - Vanity Fair, Αύγουστος 1991

Το πρώτο περιοδικό ευρείας -παγκόσμιας για την ακρίβεια- κυκλοφορίας, το οποίο τόλμησε να φιλοξενήσει μια έγκυο και μάλιστα γυμνή στο εξώφυλλό του, ήταν το Vanity Fair. Στο ιστορικό τεύχος του Αυγούστου 1991 πόζαρε η Ντέμι Μουρ, τότε σύζυγος του Μπρους Γουίλις, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, Σκάουτ.

02_Serena

Σερένα Γουίλιαμς - Vanity Fair, Αύγουστος 2017



03_Schiffer

Κλόντια Σίφερ - Γερμανική Vogue, Απρίλιος 2010.
Τη φωτογράφησε αυτοπροσώπως ο μέγας μετρ της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ.

04_Bellucci

Μόνικα Μπελούτσι - Ιταλικό Vanity Fair, Μάρτιος 2010

05_Crawford

Σίντι Κρόφορντ - W, Απρίλιος 1999

06_Aguilera

Κριστίνα Αγκιλέρα - Marie Claire, Ιανουάριος 2008

07_Kardashian


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - DuJour, Δεκέμβριος 2014


08_Kebede

Λία Κέμπεντε - iD, 2009
 Εντυπωσιακή, αξέχαστη πόζα μιας από τις πιο δυναμικές σύγχρονες Αφρικανές. Η Κέμπεντε είναι μοντέλο και ακτιβίστρια από την Αιθιοπία.

09_Simpson


Τζέσικα Σίμπσον - Elle, Απρίλιος 2012


10_Spears

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Harper's Bazaar, Αύγουστος, 2006
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης