Big Brother - Βασιλική Χάνου: «Ο αντιδήμαρχος είναι εθνικιστής»

Big Brother - Βασιλική Χάνου: «Ο αντιδήμαρχος είναι εθνικιστής»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε και για το «ξουξου» της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη 

icemax_700_33a83cdae797e990c98fd680f48ba75e
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η πρώην παίκτρια του Big Brother, Βασιλική Χάνου. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία της, τον λόγο που δεν θέλει να ξαναμιλήσει στον αντιδήμαρχο  Χρήστο Μακρίδη, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για το πολυσυζητημένο «ξουξου» της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

«Σίγουρα η Άννα Μαρία δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς. Πολυλογού. Τη θεωρώ έξυπνη, έχει χιούμορ όμως έχει ένα θέμα με τη διαχείριση των σχέσεων και δεν ξέρω γιατί. Έχει θέμα να διαχειριστεί έναν άνθρωπο που δεν συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

Η Άννα Μαρία θεώρησε ότι η Σοφία είναι εχθρός της. Η Σοφία από την άλλη δεν μπορούσε να ανεχτεί έναν άνθρωπο που περνούσε από δίπλα της και έκανε ξουξου. Είναι λογικό. Δεν ξέρω γιατί το κάνει το ξουξου. Το κάνει μάλλον για να ξορκίσει το κακό» είπε για την Άννα Μαρία.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μακρίδη, η Βασιλική αποκάλυψε: «Ο Χρήστος για εμένα είναι εθνικιστής... Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι ένα βράδυ έλεγε στη Ράνια ότι δεν μπορεί να ακούει το γέλιο της Αφροδίτης». Τέλος σχετικά με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο τόνισε: «Συμπαθώ πολύ τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι το στιλ τηλεόρασης που εμένα μου αρέσει».

Δείτε όλα όσα είπε η Βασιλική στο βίντεο:


Βασιλική Χάνου: Ο «Αντιδήμαρχος» είναι εθνικιστής | Ευτυχείτε! 15/9/2020 | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης