ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σπύρος Φωκάς: Του έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι - Χρωστούσε στη ΔΕΗ και την Εφορία

Σπύρος Φωκάς: Του έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι - Χρωστούσε στη ΔΕΗ και την Εφορία

Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς με τη σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου διαμένουν στο Καλαμάκι Κορινθίας

Spyros_Fokas
Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις προβλεπόμενες υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o 83χρονος διεθνής Έλληνας ηθοποιός, μεταφέρθηκε με δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους για ένα 24ωρο.

Αφορμή για την περιπέτεια υγείας του ήταν το γεγονός ότι μία μέρα μετά τα γενέθλιά του, στις 16 Αυγούστου, η ΔΕΗ λόγω απλήρωτων λογαριασμών έκοψε την παροχή ρεύματος στο μικρό σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας που έχει αποκτήσει η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου από την οικογένειά της και διαμένει το ζευγάρι.
Επιπλέον ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι λόγω χρεών στην Εφορία, παρακρατήθηκαν τα χρήματα των πνευματικών δικαιωμάτων του από τις ταινίες που έπαιξε στην Ιταλία.


spuros-fokas-500-696x348

Κλείσιμο
Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου δήλωσε στον Νίκο Νικόλιζα: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με τη ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στενοχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά».

Ειδήσεις σήμερα

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακό buzzer beater έμειναν ζωντανοί οι Ράπτορς απέναντι στους Σέλτικς - Δείτε βίντεο

Νέα «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Κατηγορούμενος για διαφθορά ο Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης