Εκνευρισμένος ο πρίγκιπας Χάρι που δεν μπορεί να επισκεφθεί το Μπαλμόραλ

Εκνευρισμένος ο πρίγκιπας Χάρι που δεν μπορεί να επισκεφθεί το Μπαλμόραλ

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα, που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν ενδιαφέρεται και δηλώνει «πολύ απασχολημένη»

meghan
Την οικογενειακή θαλπωρή της πατρικής του οικογένειας φαίνεται ότι νοστάλγησε ο πρίγκιπας Χάρι, που φέρεται ότι είναι «εκνευρισμένος», καθώς δεν μπορεί να επισκεφθεί το Μπαλμόραλ, όπου βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως και ο αδερφός του με την οικογένειά του.

Μάλλον διαφορετικά είναι τα συναισθήματα της Μέγκαν Μαρκλ που δεν θεωρεί ότι θα χάσει κάτι σημαντικό, ενώ δηλώνει «πολύ απασχολημένη», σύμφωνα με γνωρίζοντες τα της οικογενείας του άτακτου γιου της βασιλικής οικογενείας.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τα παιδιά τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στη Σκωτία, όπου βρίσκεται η βασίλισσα και να τη δουν για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες.

Αιτία της μη επίσκεψης του πρίγκιπα Χάρι είναι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, που τον κρατούν καθηλωμένο στη νέα υπερπολυτελή έπαυλη που αγόρασαν στη Σάντα Μπάρμπαρα, και διαμένουν με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι.

Όπως μετέδωσε το InTouch Weekly, ο πρίγκιπας Χάρι έχει θυμώσει που δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Σκωτία και να απολαύσει μερικές ημέρες με τους συγγενείς του, λόγω της πανδημίας. Μάλιστα δηλώνει εκνευρισμένος, καθώς έχει να τους δει πολλούς μήνες.

Η Μέγκαν νιώθει ότι δεν χάνει και τίποτα

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα με την Μέγκαν Μαρκλ, που δεν φαίνεται ότι «πεθύμησε» τη βασιλική οικογένεια.

«Νιώθει ότι δεν χάνει κάτι. Είναι πολύ απασχολημένη με τη διακόσμηση του νέου τους σπιτιού», ανέφερε πηγή που βρίσκεται στο περιβάλλον τους.

Κλείσιμο
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια, ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν προσκληθεί για να περάσουν μαζί κάποιες ημέρες διακοπών και είχαν δεχθεί την πρόσκληση από τον Μάρτιο. Μάλιστα ο Χάρι λέγεται ότι ανυπομονούσε για την επανένωση της οικογένειας.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν την Παρασκευή στο Μπαλμόραλ μαζί με τα παιδιά τους, για να περάσουν χρόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Δυστυχισμένος ο Χάρι στο Λος Άντζελες, ευτυχής στη Σάντα Μπάρμπαρα

Πάντως, παρά τον εκνευρισμό του, ο Χάρι δήλωσε ευτυχής που ο ίδιος και η σύζυγός του απέκτησαν νέο σπίτι και μετακόμισαν σε αυτό. Ωστόσο η προσαρμογή στη Σάντα Μπάρμπαρα μάλλον δεν είναι και πολύ εύκολη, καθώς μια πηγή δήλωσε ότι ο πρίγκιπας δεν γνωρίζει την περιοχή, ωστόσο τα καταφέρνει. Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του απ’ ότι το Λος Άντζελες.

«Έχει την ελευθερία και τον χώρο που χρειάζεται. Ο Χάρι ήταν εξαιρετικά δυστυχισμένος στο Λος Άντζελες», ανέφερε η ίδια πηγή, αν και όπως διευκρίνισε, πολλές διασημότητες θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο «Αττικόν» για την τραυματισμένη νοσηλεύτρια Κικίλιας-Τσιόδρας: Μέτρα προστασίας εξήγγειλε ο υπ. Υγείας

Ιωάννα Μαλέσκου: Μπήκε για μια μέρα στο σπίτι του Big Brother

Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη φορά υποδέχομαι τον Σεπτέμβρη στην παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης