Κλέλια Ρένεση: Αγκαλιά με την κόρη της σε ζωολογικό πάρκο

Κλέλια Ρένεση: Αγκαλιά με την κόρη της σε ζωολογικό πάρκο

Η ηθοποιός παραθερίζει με τη μικρή Κοραλία στη Ζάκυνθο

KLELIA-RENESI
Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση παραθερίζει με την κορούλα της, Κοραλία, στον τόπο καταγωγής της, τη Ζάκυνθο. Οι δυο τους πρόσφατα επισκέφθηκαν ζωολογικό πάρκο της περιοχής και πέρασαν υπέροχα, εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και από τα όσα έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram. 

«Πολύ σπάνια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζώα, γιατί πάντα θλίβομαι κ θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενίας των ζώων – εκθεμάτων. Άκουσα πολύ καλά λόγια για το Askos Stone Park Zakynthos κ είπα να δοκιμάσω κάτι που είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναέκανα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, χάρηκα αφάνταστα που στο χωριό μου, στην γειτονιά μου συγκεκριμένα, υπάρχει ένα τέτοιο πάρκο με τόσο σεβασμό προς το περιβάλλον κ τα ζώα, με τόση αγάπη φτιαγμένο κ τόσο μεράκι. Ατελείωτα στρέμματα με κάθε λογής χλωρίδα, τοπική κ γκεστ σταρ, πανέμορφα ελάφια να βόσκουν ανέμελα χωρίς περιορισμούς σε όλη την έκταση, χωρίς κανένας να τα εξαναγκάζει να σταθούν κάπου, χωρίς κλουβιά, χωρίς πρέπει, χωρίς να τους φέρονται σαν να ναι σε τσίρκο. Πανέμορφα πόνυ, γελάδια, κατσίκια κ πρόβατα κάποιας ποικιλίας που μου διαφεύγει, επίσης λεύτερα κ ξένοιαστα, χελώνες, ρακούν, παγόνια πανέμορφα, κότες, κοκόρια, γαλόπουλα, κουνέλια κτλ.. όλα σαν συμμορία στο σωστό σημείο.

Όλα καμωμένα με πολύ μεράκι. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ δημόσια επιδότηση ή βοήθεια. Αυτές πάνε σούμπιτες στα πολυξενοδοχεία που μαστίζουν το νησί κ καταστρέφουν όλες τις ακτές κ το γεωφυσικό του κάλλος. Κ στο πάρκο που αναδεικνύει όλη αυτήν την ομορφιά του τόπου, τίποτα.

Είναι να μην τους βγάζεις το καπέλο; Μόνοι τους τα κατάφεραν, μόνοι τους παλεύουν. Λυπηρά όλα αυτά, αλλά την απουσία της δημόσιας μέριμνας την γνωρίζουμε καλά. Αυτό που δεν γνώριζα, ήταν που έχανα τόσο καιρό το πρωινό καφεδάκι μου μαζί με τα ελαφάκια. Κ την ωραιότερη μαρμελάδα δαμάσκηνο.

ΥΣ: Η Κοραλίτσα δεν σταμάτησε να τσιρίζει από χαρά με τα ρακούν…».

Δείτε την ανάρτησή της: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πολυ σπανια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζωα, γιατι παντα θλίβομαι κ θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενιας των ζωων - εκθεμάτων. Ακουσα πολυ καλα λογια για το Askos Stone Park Zakynthos ❤️κ ειπα να δοκιμασω κατι που ειχα ορκιστει οτι δεν θα ξαναεκανα . Προς μεγαλη μου εκπληξη, χαρηκα αφανταστα που στο χωριο μου, στην γειτονια μου συγκεκριμένα, υπαρχει ενα τετοιο παρκο με τοσο σεβασμο προς το περιβαλλον κ τα ζωα, με τοση αγαπη φτιαγμενο κ τοσο μερακι. Ατελείωτα στρεμματα με καθε λογης χλωριδα , τοπικη κ γκεστ σταρ 😉 , πανεμορφα ελαφια να βοσκουν ανεμελα χωρις περιορισμους σε ολη την εκταση, χωρις κανενας να τα εξαναγκαζει να σταθουν καπου, χωρις κλουβια, χωρις πρεπει, χωρις να τους φερονται σαν να ναι σε τσιρκο. Πανεμορφα πονυ, γελαδια, κατσικια κ προβατα καποιας ποικιλιας που μου διαφευγει, επισης λευτερα κ ξενοιαστα, χελωνες, ρακουν, παγωνια πανεμορφα, κοτες κοκόρια γαλοπουλα κουνελια κτλ.. ολα σαν συμμορια στο σωστο σημείο . Ολα καμωμένα με πολυ μερακι. Κ χωρις ΚΑΜΙΑ δημοσια επιδότηση η βοηθεια . Αυτες πανε σουμπιτες στα πολυξενοδοχεια που μαστιζουν το νησι κ καταστρεφουν ολες τις ακτες κ το γεωφυσικο του κάλλος. Κ στο παρκο που αναδεικνυει ολη αυτην την ομορφια του τοπου , τιποτα. Ειναι να μην τους βγαζεις το καπελο;! Μονοι τους τα καταφεραν , μονοι τους παλευουν. Λυπηρα ολα αυτα, αλλα την απουσια της δημοσιας μέριμνας την γνωριζουμε καλα. Αυτο που δεν γνωριζα, ηταν που εχανα τοσο καιρο το πρωινο καφεδακι μου μαζι με τα ελαφακια. Κ την ωραιοτερη μαρμελαδα δαμασκηνο μιαμ Υγ: Η Κοραλιτσα δεν σταματησε να τσιριζει απο χαρα με τα ρακουν..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις



Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα με εντολή Χρυσοχοϊδη οι συνωμοσιολόγοι που σπέρνουν fake news για τον κορωνοϊό

Σαρωτικοί οι έλεγχοι στα νησιά - Οι παραβάσεις σε Ίο και Σύρο

Σύψας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Ακόμη και το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε συνθήκες ανάλογες με το φετινό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης