Ρίτα Όρα & Ρομέν Γαβράς: Η ποπ σταρ βρήκε τον... σκηνοθέτη της ζωής της

Ρίτα Όρα & Ρομέν Γαβράς: Η ποπ σταρ βρήκε τον... σκηνοθέτη της ζωής της

Κάτω από τον καυτό ήλιο της Ίμπιζα, το πάθος τους είναι κεραυνοβόλο - H 29χρονη αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια και ο 39χρονος γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά είναι το νέο ''αταίριαστο'' ζευγάρι της σόουμπιζ

gavras-arthro
Τους χωρίζουν μόλις δέκα χρόνια -και άλλα πολλά βέβαια: οι συνήθειες, η καταγωγή τους, τα επαγγελματικά τους όνειρα- όμως τους ενώνει ο κεραυνοβόλος έρωτας.
Η Ρίτα Όρα και ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος σκηνοθέτης Ρομέν Γαβράς απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μεσόγειο και οι παπαράτσι έχουν χάσει την ησυχία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When she think she cute but her nose is burnt 🥵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις


Μαζί με την παρέα τους συνεχίζουν την κρουαζιέρα τους στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα, όπου στη διάσημη Φορμεντέρα τους εντόπισαν σε αυθόρμητα ερωτικά στιγμιότυπα, μέσα στη θάλασσα και πάνω στο ναυλωμένο σκάφος τους.
«Είναι σοβαρή η σχέση της με τον Ρομέν και αγαπιούνται πολύ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που είναι σε σοβαρή σχέση με κάποιον» αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Κλείσιμο

Το νέο ζευγάρι, όπως αναφέρουν πηγές, ταξίδεψε μαζί στην Ισπανία, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τα ξημερώματα το περασμένο Σάββατο στο Little Yellow Door Club στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου. Εκεί γιόρτασε τα γενέθλια του ο Άντα Βλασάκου, κολλητός φίλος της ποπ σταρ με ένα μεγάλο κοσμικό κάλεσμα.
Πάντως προς το παρόν, όπως φαίνεται, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν το απασχολεί η 14ήμερη καραντίνα στην οποία θα υποχρεωθούν κατά την επιστροφή τους από την Ισπανία στο Λονδίνο, ύστερα από τη σχετική απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης λόγω πανδημίας για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τη μεσογειακή χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης