Αντζελίνα Τζολί: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την άγρια εφηβεία της

Αντζελίνα Τζολί: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την άγρια εφηβεία της

Επαναστάτρια κι εμμονική με την σκοτεινή πλευρά από τα 14 της - Επαιρνε ναρκωτικά, έπινε αλκοόλ, πόζαρε μπροστά από νεκροταφεία κι έλεγε ότι ήθελε να γίνει εργολάβος κηδειών ενώ πήρε και μαθήματα για ταριχεύσεις!

jolie-gia-arthro
Σε αποκλειστικό θέμα της η ιστοσελίδα της Dailymail, αποκαλύπτει αδημοσίευτες φωτογραφίες της σταρ από τα άγρια χρόνια της εφηβείας της καθώς και γράμματα που έστελνε τότε στους φίλους και συμμαθητές της από το σχολείο El Rodeo της Καλιφόρνια, μια «παρέα αναρχικών, που ντυνόταν στα μαύρα, έπινε αλκοόλ, κάπνιζε κι έπαιρνε ναρκωτικά ξερνώντας στα λεωφορεία», όπως μεταφέρει ανώνυμη πηγή και τότε μέλος της ίδιας παρέας που τα έβγαλε όλα στην φόρα.

Σε μια σειρά από καρτ ποστάλ που έστελνε το 1989 η 14χρονη τότε Αντζελίνα σε φίλη της αναφερόμενη στους άντρες που την ελκύουν, έγραφε «Βρήκα τον Κύριο Τέλειο. Δεν ξέρω το όνομά του, φιλάει υπέροχα και δεν θα τον ξαναδώ ποτέ». Από τις ίδιες τις προσωπικές σημειώσεις της, αποκαλύπτεται επίσης η δυσλειτουργική σχέση που είχε με την οικογένειά της αφού όπως έγραφε τότε «καλύτερα να ξαπλώσω γυμνή σε ένα λάκκο γεμάτο με κόκκινα μυρμήγκια παρά να πάω για επίσκεψη στους συγγενείς μου».

Επαναστάτρια και αντιδραστική, η έφηβη Τζολί ήταν το αντίπαλο δέος των καλογυαλισμένων πλουσιόπαιδων του Μπέβερλι Χιλς που κυκλοφορούσαν με επώνυμα ρούχα και οδηγούσαν σπορ πανάκριβα αυτοκίνητα ενώ προτιμούσε να κάνει παρέα με τα «μαύρα πρόβατα» του σχολείου προστατεύοντας όσους έπεφταν μπούλινγκ είτε για τα κιλά τους είτε για το ντύσιμό τους.

9e21e3e63c6333d3d7301608b623dfc0


Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια πηγή στη Daily Mail, η Οσκαρική σταρ σήμερα του Χόλυγουντ που το πρόσωπό της βρίσκεται στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη ποζάροντας μπροστά στον φακό των πιο περιζήτητων φωτογράφων, στην εφηβεία της φωτογραφιζόταν με φόντο τα νεκροταφεία και ονειρευόταν να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία κηδειών και τις ταριχεύσεις.

Οι καθημερινές συνήθειες της τινέιτζερ Αντζελίνα περιλάμβαναν πίτσα με τους φίλους της, αλκοόλ, κάπνισμα και ναρκωτικά, συνδυασμοί που συχνά έφερναν εκείνη και την παρέα της στο σημείο να αδειάζουν το… στομάχι τους όπου έβρισκαν, ακόμα και μέσα στα λεωφορεία που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους. Η πηγή που έδωσε στο βρετανικό site τις φωτογραφίες και τα προσωπικά σημειώματα της Τζολί με τον όρο να παραμείνει ανώνυμη, την περιγράφει όμορφη και εκκεντρική, με ιδιαίτερη κλίση στη σκοτεινή πλευρά αν και πάντα γενναιόδωρη βοηθώντας οικονομικά όχι μόνο τους φίλους της αλλά και τους άστεγους που συναντούσε στο δρόμο.

«Ηταν από τότε ένα υπέροχο πλάσμα και είχαμε μια υπέροχη φιλία επίσης. Ο κόσμος ίσως να μην ξέρει πόσο πραγματικά φιλάνθρωπη ήταν από τότε, άγρια αλλά φιλάνθρωπη. Είχε περισσότερα λεφτά από εμάς αλλά πάντα ήταν γενναιόδωρη και μοιραζόταν τα πάντα μαζί μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να περπατάμε και να μην προσφέρει λεφτά ή φαγητό σε όποιον άστεγο συναντούσαμε στο δρόμο. Τότε ήταν μόλις 14χρονών. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που σήμερα βοηθάει τους πρόσφυγες όλου του κόσμου», λέει η παλιά της φίλη ή φίλος από τα χρόνια του σχολείου.

Κλείσιμο
gia-1200-1200-675-675-crop-000000


Στις κάρτες που έστελνε στους φίλους της όταν πλέον η ίδια άλλαξε σχολείο, η Αντζελίνα περιέγραφε πότε το χανγκόβερ που την ενοχλούσε από την υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ και πότε το ερωτικό της ενδιαφέρον για έναν φωτογράφο που είχε γνωρίσει και ήθελε να δουλέψει μαζί της ως μοντέλο: «Είναι τέλειος. Ψηλός, αδύνατος και μελαχρινός, μένει σε ένα στούντιο. Αλλά νομίζω ότι είναι γκέι!».

Η ίδια πηγή περιγράφει επίσης την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα της Μαρσελίν Μπερτραντ που έφυγε χτυπημένη από καρκίνο στα 56 της χρόνια αλλά και τον πατέρα της και διάσημο κάποτε γόη του Χόλυγουντ Γιον Βόιτ. Αν και στην ενηλικίωσή της η ηθοποιός είχε έρθει πολύ κοντά με τη μητέρα της, στα χρόνια της επαναστατικής εφηβείας της αντιδρούσε αρνητικά σε οτιδήποτε της υποδείκνυε εκείνη, ακόμα κι αν της επέτρεπε να κάνει πράγματα που για άλλες συνομήλικές της ήταν ακόμα απαγορευμένα. Όταν η μητέρα της της έδωσε αντισυλληπτικά χάπια σε ηλικία 15 χρονών θεωρώντας ότι είναι η ηλικία που αρχίζει η σεξουαλική της ζωή, η Αντζελίνα άδειασε το κουτί στην τουαλέτα.

Όταν εκείνη της επέτρεψε να κοιμάται με το αγόρι της στην κρεβατοκάμαρά της, η Αντζελίνα αντέδρασε και έκανε ακριβώς το αντίθετο: έκοψε εντελώς να κοιμάται με το αγόρι της. «Η μητέρα της ήταν πολύ cool και μας άφηνε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Μας άφηνε να ερχόμαστε συνέχεια στο σπίτι και να πίνουμε αλκοόλ γιατί προτιμούσε να ξέρει πού είμαστε και τι κάνουμε». Αν με τη μητέρα της συνήθιζε να αντιδράει ακόμα και σε προτροπές που λογικά θα την βόλευαν μόνο και μόνο από εφηβική αντίδραση, με τον πατέρα της τα πράγματα ήταν ακόμα πιο σκληρά.

gia-movie


Η Αντζελίνα δεν μπορούσε να του συγχωρέσει το γεγονός ότι απάτησε την μητέρα της και απέρριπτε οποιαδήποτε κίνηση προσέγγισης προς τα παιδιά του έκανε εκείνος, αρνούμενοι πεισματικά τα δώρα του. «Η Αντζι ήταν πολύ θυμωμένη μαζί του. Τον απεχθανόταν. Μια φορά εκείνος είχε φέρει σε εκείνη και στον αδερφό της Τζέιμς δώρο ένα ολοκαίνουριο κομπιούτερ, σε μία εποχή που τότε ήταν σπάνια και πανάκριβα. Μόλις ο Βόιτ έφυγε, η Αντζι πήρε το κομπιούτερ και το πέταξε από το παράθυρο του δωματίου της». Θυμωμένη, αντιδραστική, σκοτεινή αλλά και ευαίσθητη, γενναιόδωρη.

Ένα κορίτσι άγριο αλλά και μπερδεμένο που αδυνατούσε να καταλάβει το νόημα της ζωής, της ύπαρξής της. Την έλκυαν τα νεκροταφεία, πόζαρε μπροστά από τάφους, φλέρταρε συχνά με την ιδέα της αυτοκτονίας. Όταν έκλεισε τα 16 της χρόνια, έγραφε σε ένα γράμμα της «Οκ, είμαι ζωντανή κι ακόμα ψάχνω το λόγο». Σήμερα στα 45 της χρόνια, διάσημη, πάμπλουτη, μητέρα 6 παιδιών και πρέσβειρα της Unesco, σίγουρα έχει πολλούς λόγους για να βρίσκει νόημα στη ζωή. Αλλά όπως λέει και η ίδια οι συμβάσεις ποτέ δεν ήταν στο στυλ της και ούτε έγιναν ποτέ. «Στην καρδιά μου ήμουν, είμαι και θα είμαι εκείνο το πανκ παιδί με τα τατουάζ».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ψυχώ» στην Καλλιθέα: Είχε τη νεκρή μητέρα της στη ντουλάπα

Τα νέα του παπούτσια, τα «Zoom Freak 2», παρουσίασε με ένα αστείο βίντεο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πλήθος αρχαιότητες, θρησκευτικά είδη και όπλα είχε ο αρχαιοκάπηλος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης