H γιατρός που αιφνιδίασε την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

H γιατρός που αιφνιδίασε την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Τι είπε στην παρουσιάστρια για την αποχώρησή της από την TV

Eleni_Menegaki
Η Ελένη Μενεγάκη στις εκπομπές της φιλοξενεί επιστήμονες και ειδικούς για να εκφράσουν τη γνώμη τους αλλά και να καταθέσουν την επιστημονική τους κατάρτιση για θέματα που απασχολούν την κοινωνία αλλά και τους πολίτες.

Στη χθεσινή της εκπομπή η παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά φιλοξένησε μέσω Skype την διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής «Γ. Γεννηματά», Ματίνα Παγώνη η οποία μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και την πορεία στη χώρα μας, αλλά και το τι θα γίνει με τον τουρισμό.

Λίγο πριν κλείσουν την live σύνδεσή τους, η κυρία Ματίνα Παγώνη ξάφνιασε την παρουσιάστρια αναφερόμενη στην αποχώρησή της από την τηλεόραση.

«Κυρία Παγώνη σας ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά πάρα πολύ. Όλες τις φορές που μιλήσατε και μας βοηθήσατε. Αυτό που μας δίνατε ήταν να αισθανόμαστε καλά. Μας δίνατε λύσεις, ψυχραιμία, οδηγίες κατανοητές, ανθρώπινες, αληθινές και γι΄ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ολοκλήρωναν την σύνδεσή τους.

Η γιατρός, εκτός από τις ευχές για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της παρουσιάστριας.

«Εμένα θα μου επιτρέψετε να σας πω να είσαστε ήσυχη, να πάτε να κάνετε τις διακοπές σας, να μας έχετε εμπιστοσύνη και θέλω να ευχηθώ σε όλους σας – τουλάχιστον οι γιατροί αυτές τις ευχές πρέπει να δίνουν – να είστε καλά όλοι, να είστε υγιείς και πάνω από όλα να είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας. Είναι πολύ σημαντικό. Κυρία Μενεγάκη άκουσα πως θα αποχωρήσετε και θέλω κλείνοντας να σας πω ότι είπατε τουλάχιστον για ένα χρόνο θα αποχωρήσετε, δεν ξέρω το διάστημα. Θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα και επειδή εμείς έχουμε κόσμο και επικοινωνούμε με τον κόσμο εδώ, με τους ασθενείς μας, θα τους λείψετε. Αυτό μην το ξεχνάτε», σχολίασε η γιατρός.

«Αυτό είναι ότι πιο σπουδαίο μπορεί να ακούσει κανείς. Ευχαριστώ πολύ. Καλό σας καλοκαίρι», αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη αιφνιδιάζει την Ελένη Μενεγάκη - "Άκουσα ότι θα αποχωρήσετε"
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Διαφθορά στην ΕΛΑΣ: «Ξήλωσε» όλους τους επίορκους αστυνομικούς ο Χρυσοχοΐδης

Σήμερα η λίστα των χωρών για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα - Το σχέδιο για ένα «covid-free» καλοκαίρι

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Επανεκκίνηση στα 50 του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης