Ποιος Τζόνι Ντεπ; Η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστεί στη... θηλυκή βερσιόν των «Πειρατών της Καραϊβικής»!

Ποιος Τζόνι Ντεπ; Η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστεί στη... θηλυκή βερσιόν των «Πειρατών της Καραϊβικής»!

Μια νέα σειρά κινηματογραφικών επεισοδίων, με «φεμινιστική» σφραγίδα και σχεδόν αποκλειστικά με γυναικείο καστ

margot_main
Με περισσότερα από 5 εκατομμύρια εισπράξεις στην προηγούμενη σειρά οι “Πειρατές της Καραϊβικής” είναι μια σίγουρη εγγύηση επιτυχίας για το κοινό όλων των ηλικιών.
Σε αυτή τη σειρά είχε επενδύσει σημαντικά η Ντίσνεϊ και φυσικά δεν είχε σκοπό να αφήσει το πρότζεκτ ανεκμετάλλευτο: δεδομένου ότι οι “Πειρατές” έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, αποφάσισαν να γυρίζουν μια νέα σειρά επεισοδίων, από την αρχή με “φεμινιστική” σφραγίδα και σχεδόν αποκλειστικά με γυναικείο καστ.

Την είδηση αποκάλυψε το Hollywood Reporter, πριν ακόμα ανακοινώσει η Ντίσνεϊ περισσότερες λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως ένα τέτοιο franchise δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί αλλά αυτή τη φορά με ολοκαίνουργια ταινία και με νέους χαρακτήρες.

Πρωταγωνίστρια σε αυτό το εγχείρημα θα είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία φαίνεται να ανεβαίνει πολύ στην κλίμακα των πιο ακριβοπληρωμένων και δημοφιλών αυτή τη στιγμή ηθοποιών. Ήταν εκείνη που άφησε εντυπώσεις στο πλευρό του Ντι Κάπριο στο “Λύκο της Γουόλ Στριτ” και από τότε διένυσε μια ανοδική πορεία φτάνοντας να είναι και υποψήφια για Όσκαρ με το “Εγώ, η Τόνια” του Γκρεγκ Γκιλέσμπι.

Κανείς βέβαια δεν ξέρει αν στους “Πειρατές” θα είναι η γυναικεία εκδοχή του Τζακ Σπάροου αλλά το σίγουρο είναι ότι η ταινία θα έχει γυναικεία δύναμη, αφού εκτός από το καστ βρίσκουμε και γυναίκα στο σενάριο.Η Κριστίν Χόντσον, μετά το “Αρπακτικά Πτηνά”, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή του να ξεσηκώσει το ευρύ κοινό αλλά και να ικανοποιήσει τις ευαισθησίες που απαιτούν οι νέοι καιροί-μετά το κίνημα του #metoo. Τα έχει, άλλωστε, καταφέρει με τις προηγούμενες ταινίες που έχει υπογράψει ως σεναριογράφος.

Όπως κατέστησε σαφές η Ντίσνεϊ δεν πρόκειται για ριμέικ, ούτε για spin-off αλλά για «μια πρωτότυπη ιστορία με νέους χαρακτήρες που δεν ξεφεύγουν από το σύμπαν των “Πειρατών”». Σε αυτή τη λιτή ανακοίνωση διακρίνει κανείς την απόφαση της εταιρείας να επιστρέψει με μια μεγάλη, εντυπωσιακή παραγωγή και με νέες ηρωίδες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και την περίφημη μυθολογία των Πειρατών.
Κλείσιμο
Μένει μόνο να εξακριβωθούν τα υπόλοιπα ονόματα και να έχουμε ακριβή ημερομηνία των γυρισμάτων, τα οποία έχουν για την ώρα παγώσει λόγω κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Μητσοτάκης: Κίνητρα στους εργοδότες για την πρόσληψη απεξαρτημένων ατόμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης