Ελένη Μενεγάκη: Άδειασε το καμαρίνι της στον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Άδειασε το καμαρίνι της στον Alpha

Βρέθηκε στο μοντάζ, με ανάμικτη διάθεση, για να δει τα best of videos από τη 15χρονη διαδρομή της στο κανάλι της Κάντζας

Eleni_Menegaki1
Με μια διαφορετική ανάρτησή της στο instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι μετρά αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου, οπότε θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές, χωρίς να δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, όπως έχει ανακοινώσει η ίδια.

«Χωρίς λόγια» σχολίασε στη φωτογραφία που κοινοποίησε από το άδειο καμαρίνι της στον Alpha – τα ράφια πίσω της ήταν συνήθως γεμάτα από ζευγάρια παπούτσια που θα φορούσε στο πλατό- και μελαγχολική, πόζαρε αγκαλιά με ένα μπουκέτο λουλούδια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️❤️❤️❤️❤️χωρις λογια #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις




Λίγες ώρες νωρίτερα είχε κοινοποιήσει και πάλι μέσω instagram , μία συλλογή φωτογραφιών όπου μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελάλη είχε βρεθεί στον χώρο του μοντάζ, για να δει τα μεγάλα αφιερωματικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές στον αέρα που ετοιμάζονται για τη 15χρονη διαδρομή της στον Alpha και θα προβληθούν στις τρεις τελευταίες εκπομπές της την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα ... αναμνήσεις ... Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Άλφα ! ... κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!» σχολίασε στην ανάρτησή της η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμες γεματες συναισθηματα ... αναμνησεις ... Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! ... καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης