Ίνα Λαζοπούλου: «Δεν νομίζω ότι ήμουν το sex symbol των ‘90s. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν»

Ίνα Λαζοπούλου: «Δεν νομίζω ότι ήμουν το sex symbol των ‘90s. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν»

«Οι Έλληνες άντρες δεν με φλερτάρουν καθόλου» αποκάλυψε το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια που έχει μεγαλώσει στην Αμερική

InaLazopoulou06
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Άγγελο Λαμπίδη μίλησε η Ίνα Λαζοπούλου, μία από τις σέξι Ελληνίδες που ασχολήθηκε με το modeling, την τηλεόραση και το τραγούδι στη δεκαετία του ’90.
Η ίδια, μητέρα πια, ζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προμοτάρει καλλυντικά σε καταστήματα, ενώ ετοιμάζεται να μετακομίσει και πάλι στο Μαϊάμι, στην Αμερική όπου μεγάλωσε.


«Εξαρτημένοι από τη δημοσιότητα είναι αυτοί που το διάλεξαν. Εγώ δεν το είχα διαλέξει. Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν έγινε αυτό και επειδή δεν το διάλεξα εγώ έβγαλα αντίδραση. Δεν μου άρεσε το να μην έχω καθόλου privacy (ιδιωτικότητα)» σχολίασε η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με το dog grooming.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν το sex symbol των ‘90s. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν. Για όλες το ίδιο έλεγαν» ξεκαθάρισε, ενώ αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της δεν είναι Έλληνας. «Οι Έλληνες άντρες δεν με πλησιάζουν. Αναρωτιέμαι τόσο χάλια είμαι; Δεν με φλερτάρουν καθόλου» τόνισε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης