Μία Καλίφα: Οργισμένες πορνοστάρ της «τα χώνουν» στο Twitter για όσα έγραψε για τον χώρο

Μία Καλίφα: Οργισμένες πορνοστάρ της «τα χώνουν» στο Twitter για όσα έγραψε για τον χώρο

Τρεις πορνοστάρ κατηγορούν την 27χρονη για υποκρισία, αχαριστία και φθηνές δικαιολογίες, μετά τις νέες καταγγελίες της για  τον κλάδο  - Γιατί εξόργισε τις πρώην συναδέλφους της

pornostar-khalifa
Καμία αμφιβολία για το πόσο έχει μετανιώσει την σχετικά σύντομη (αλλά άκρως τραυματική) θητεία της στο κλάδο του πορνό δεν αφήνει η Μία Καλίφα. Η 27χρονη Λιβανοαμερικανίδα τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει συνεχώς σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της τα αρνητικά και τους κινδύνους ενός συστήματος που - κατά την ίδια - την εκμεταλλεύτηκε σκληρά, και δεν της επιτρέπει έξι χρόνια μετά να προχωρήσει στη ζωή της. Όπως φαίνεται όμως, το «κράξιμο» της Καλίφα έχει δημιουργήσει ορισμένες έντονες «έχθρες» στον χώρο, με πορνοστάρ να υποστηρίζουν ότι τα λεγόμενά της φανερώνουν αχαριστία, υποκρισία και αυξάνουν το κοινωνικό «στίγμα» για το επάγγελμά τους.

Η συζήτηση στα social media γύρω από το πρόσωπο της sportscaster με τις εντυπωσιακές καμπύλες «φούντωσε» ξανά εξαιτίας ενός βίντεο που πόσταρε η 27χρονη στο TikTok και τη δείχνει να στέκεται μέσα στο σπίτι της με ύφος «χαμένο» και φορώντας ένα μπουρνούζι. «Η ωριαία κρίση αποσύνδεσης από την πραγματικότητα που σε πιάνει όταν θυμάσαι ότι η μοναδική εικόνα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους τρεις πιο ταπεινωτικούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν 21 χρονών», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.
@miakhalifa

It is what it was

♬ original sound - weebkiller

Σύμφωνα με τη Sun, η Μία Καλίφα γύρισε 11 πορνογραφικές ταινίες μέσα σε μια περίοδο τριών μηνών το 2014 και η ίδια υποστηρίζει ότι «έβγαλε» από αυτές μόλις 12.000 δολάρια. Παρόλο που αποσύρθηκε μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το όνομά της παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς «αναζητήσεις» στην πλατφόρμα του Pornhub και όχι μόνο. Αυτό οφείλεται εν μέρει και στην viral έκταση που είχε λάβει ένα από τα βίντεό της, που την έδειχνε να κάνει τρίο φορώντας μια ισλαμική μαντίλα. Ο σάλος που είχε προκαλέσει το εν λόγω βίντεο της Καλίφα (που ανατράφηκε καθολική) είχε ως αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμα και η ζωή της από φανατικούς μουσουλμάνους.

Κλείσιμο
Τα τελευταία 24ωρα, η υποστήριξη που λαμβάνει η Καλίφα μέσω Τwitter είναι τεράστια, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν συμπαράσταση στο πρόσωπό της, να της στέλνουν μηνύματα στήριξης ή ακόμα και να υπογράφουν οnline αιτήσεις για τη δικαίωσή της εναντιον πλατφορμών που εκμεταλλεύονται το περιεχόμενό της, χωρίς η ίδια να έχει κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πορνοστάρ Ρέιτσελ Σταρ, που ενθάρρυνε την 27χρονη να συνεχίσει να μοιράζεται την ιστορία της. «Όλοι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες και είναι σημαντικό να εξετάζει κανείς όλες τις πιθανότητες, θετικές και αρνητικές», έγραψε σε tweet της η Σταρ, μετά την προτροπή της Καλίφα στις νεαρές κοπέλες να το σκεφτούν πολύ καλά πριν ασχοληθούν με αυτό το σκληρό επάγγελμα.





Η συμπαράσταση που έδειξε όμως η Σταρ απείχε πολύ από την αντίδραση άλλων συναδέλφων της, που «τα έχωσαν» για τα καλά στην Καλίφα με αναρτήσεις τους. Η Αμπέλα Ντέιντζερ, η Κέντρα Σάντερλαντ και η Κάρτερ Κρουζ, τρεις γυναίκες με καριέρα στον κλάδο του πορνό, αντέδρασαν με οργή στα σχόλια της Καλίφα, κατηγορώντας την για υποκρισία, φθηνές δικαιολογίες και αρνητική στάση απέναντι σε μια βιομηχανία που έχει φερθεί καλά στις ίδιες, αλλά και σε άλλες κοπέλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dat new new on @brazzersofficial 💖💦 I miss my job 😩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendra Sunderland (@therealkendrasunderland) στις




«Γιατί κάθε φορά που η Καλίφα γκρινιάζει για το πορνό γίνεται τρεντ;» διερωτάται η Σάντερλαντ, καλώντας την 27χρονη να σταματήσει να παρουσιάζει με μελανά χρώματα τη βιομηχανία και υπενθυμίζοντάς της την έλλειψη σεβασμού που έδειξε όταν γύρισε το βίντεο με τη χιτζάμπ.




Ακόμα πιο επιθετική ήταν - τουλάχιστον αρχικά - στις αναρτήσεις της η Αμπέλα Ντέιντζερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‪the best I’ve had all 2020 ‬ ‪#comingsoon May 12, 2020 watch the trailer now, link on my Twitter 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danger (@dangershewrote) στις




«Λες ότι μετανιώνεις που έκανες πορνό αλλά χρησιμοποιείς ακόμη το όνομα που είχες στη βιομηχανία. Πόσο λοιπόν ντρέπεσαι στ' αλήθεια;» ρωτάει σε tweet της την Καλίφα. «Εγώ δεν γυρίζω πορνό για τα χρήματα, αλλά επειδή το αγαπάω», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της, κατηγορώντας την Λιβανοαμερικανίδα ότι «ρίχνει λάσπη» για να κερδίσει λύπηση και να κάνει «ντόρο» γύρω από το όνομά της. 





«Οι δικαιολογίες σου είναι τόσο χάλια όσο τα βίντεο με τις πεολειχίες σου», συμπλήρωσε σε άλλη ανάρτησή της η νεαρή πορνοστάρ για την Καλίφα, με την ίδια να απαντά οργισμένα σε ανάλογο ύφος. 
Πάντως η ίδια εμφανίστηκε αργότερα να «μαλακώνει» κάπως, παραδεχόμενη ότι δεν έπρεπε να «κράξει» τόσο άγρια τη Μία, και εξηγώντας ότι παρασύρθηκε από την οργή της γία όσους θάβουν άδικα τον κλάδο.


Και η Κάρτερ Κρουζ όμως (επίσης επαγγελματίας του χώρου) κατηγόρησε την Καλίφα ότι προωθεί ένα βλαβερό αφήγημα για τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με το σεξ, «βασιζόμενη στην ΠΟΛΥ περιορισμένη εμπειρία της» και τονίζοντας ότι πολλές κοπέλες έχουν ανάλογα βιώματα, χωρίς να έχουν αποκομίσει τα οφέλη που απολαμβάνει η ίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ya i got a mf playhouse in my backyard. who’s tryna hot box it? (📸: @ryanfromtheparty)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carter Cruise, M.F. (@cartercruise) στις






Ειδήσεις σήμερα: 

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Με Χημεία και Οικονομία η «αυλαία - Δείτε τα θέματα και απαντήσεις

Η ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρήκε δουλειά στη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φόβοι ότι η 33χρονη έκανε live μετάδοση σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης