Μαίρη Συνατσάκη: Τώρα και σκηνοθέτις βιντεοκλίπ

Μαίρη Συνατσάκη: Τώρα και σκηνοθέτις βιντεοκλίπ

Αναλαμβάνει να οπτικοποιήσει το καινούργιο τραγούδι «Τέρμα Τα Ψέματα» των Alcatrash

mary_synatsaki
Με μία ανάρτησή της στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη έκανε γνωστό το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει το καινούργιο τραγούδι «Τέρμα Τα Ψέματα» των Alcatrash, του γκρουπ που εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

«Σκηνοθεσία λοιπόν... αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν “Τέρμα Τα Ψέματα”! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες “μου” @alcatrash.band» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το γκρουπ στην παραλία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σκηνοθεσία λοιπόν... αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band 🌴🍉📣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης