MasterChef: Το μήνυμα της Ντέμης Γεωργίου για τον αποψινό μεγάλο τελικό

MasterChef: Το μήνυμα της Ντέμης Γεωργίου για τον αποψινό μεγάλο τελικό

Η πρώην διαγωνιζόμενη έκανε τον δικό της απολογισμό

ntemi-georgiou
Τις δικές της σκέψεις με αφορμή τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 και τον αποψινό μεγάλο τελικό, μοιράστηκε μέσω instagram η Ντέμη Γεωργίου.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, σχολίασε στην ανάρτησή της: «Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε. Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα. Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε ! Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα . Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα !!! @stavros_geo @stavrosvarthalitis @john.reano12 Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα !! #masterchefgr #masterchef #starchanneltv #materchef4final

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demmy P. Georgiou Official (@demmygeorgiou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης