Όταν ο Μιλουτίνοφ ήθελε «παπούτσι από τον Παπαδόγαμβρο»

Όταν ο Μιλουτίνοφ ήθελε «παπούτσι από τον Παπαδόγαμβρο»

milutinovitch
«Παπούτσι από τον τόπο σου...» λέει μια παλιά παροιμία, αλλά στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας που μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα του  Πειραιά, αλλά πριν φύγει φρόντισε να πάρει μαζί του πλήρη γκαρνταρόμπα από την Ελλάδα.
Ο 25χρονος Σέρβος Παίκτης, για να αντιμετωπίσει τον περίφημο ρωσικό χειμώνα, πριν φύγει για τη Μόσχα έραψε κουστούμια και παλτά στον γνωστό σχεδιαστή Γιώργο Παπαδόγαμβρο,ο οποίος ντύνει όλους όσους… «μετράνε» στην Ελλάδα.  Γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες. Τα χειροποίητα κουστούμια του επιλέγουν άνθρωποι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο.
Ο Παπαδόγαμβρος έχει πλέον μπει και στο χώρο του υποδήματος, με ένα νέο κατάστημα στην Κηφισιά, δίπλα από το ατελιέ του, με παπούτσια δικού του σχεδιασμού που παράγονται στην Ιταλία αλλά και με γνωστά brand name της γειτονικής χώρας.
Όμως, για τους μπασκετμπολίστες, χρειάστηκε να κάνει ειδικές παραγγελίες στην Ιταλία, για παπούτσια με νούμερα… 50 και πάνω, προκειμένου να καλύψει τους πανύψηλους παίκτες.
Άλλωστε ο Παπαδόγαμβρος πάντα λέει ότι το παπούτσι είναι το μισό ντύσιμο του άνδρα και μπορεί να «φτιάξει» ή να «χαλάσει» ένα κουστούμι.
Εκτός από τον Μιλουτίνοφ, τα παπούτσια του Παπαδόγαμβρου φοράνε πλέον και άλλοι μπασκετμπολίστες, όπως Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Κώστας Παπανικολάου και πολλοί άλλοι, αφού ο Παπαδόγαμβρος είναι εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής πολλών αθλητών που τον προτιμούν επειδή προσαρμόζει τη φίνα ιταλική γραμμή που έχουν τα κουστούμια του στα «ιδιότροπα» σώματα των αθλητών.

papadogamvros_edited
O Γιώργος Παπαδόγαμβρος στο νέο του κατάστημα υποδημάτων στην Κηφισιά

milutinov-printezis-papapetrou
Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου, ντυμένοι από τον Παπαδόγαμβρο στο γάμο του δεύτερου
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης