«Αnonymous»: Επιστρέφουν με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ και τη νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Αnonymous»: Επιστρέφουν με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ και τη νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα

Βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα για τον Αμερικανό πρόεδρο - και την οικογένειά του- και κατηγορούν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της «πριγκίπισσας του λαού» - Με τη βοήθειά τους δημοσιεύονται στοιχεία - φωτιά στο «Μικρό μαύρο βιβλίο του Jeffrey Epstein» εκθέτοντας πολλούς διάσημους

anonymous
Ξεσπαθώνει η γνωστή ομάδα χάκερς «Anonymous» με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, απειλώντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και κατηγορώντας τα Βρετανικά Ανάκτορα ότι ενορχήστρωσαν τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μία από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των «Anonymous» είναι ότι ο θάνατος της «πριγκίπισσας του λαού», ήταν δολοφονία που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με tweet της ομάδας «Anonymous», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μάθει για ένα κύκλωμα trafficking στο οποίο εμπλεκόταν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και προσπαθούσε να συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων για να αποκαλύψει τα έκτροπα.
Οι «Αnonymous» ισχυρίζονται ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δολοφόνησε την Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 κι ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν στημένο.



Κλείσιμο
Με αφορμή το χάος που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ ύστερα από τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό, οι «Anonymous» υπενθυμίζουν ότι στη Μινεάπολη, τουλάχιστον 193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αστυνομικούς μέσα σε δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τους «Anοnymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

H γνωστή διεθνώς ομάδα χάκερς με τη χαρακτηριστική μάσκα του Γκάι Φοκς από την ταινία «V» for Vendetta επιστρέφει για να δηλώσει τη συμπαράστασή της στους διαδηλωτές απέναντι στην αστυνομική βία και να καταγγείλει με τη σειρά της την αποτρόπαιη δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.


Λίγες ώρες μετά το βίντεο των «Anonymous» στο διαδίκτυο, αποκαλύφθηκε η σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταιν, όπου μεταξύ τους ξεχωρίζουν ονόματα όπως της πρώην συζύγου του, Ιβάνα αλλά και της κόρης τους Ιβάνκα, του μοντέλου Ναόμι Κάμπελ, του παρουσιαστή του BBC Κρις Εβανς, του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ , του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ,του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αλλά και άλλων.

Επιπλέον, η ομάδα των «Anonymous», με παρέμβασή της έπειτα από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία της Μινεάπολης με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, κατηγορούν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για συστηματική βία κατά των πολιτών αλλά και για περιπτώσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους κορυφαίους αξιωματικούς και θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας.

Στη λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρι Έπσταιν» . Σε αυτό, εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Αμερικανός παιδόφιλος ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τις ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η υπόθεση του Έπσταιν ήταν μια από τις πιο πολύκροτες στις ΗΠΑ με το Netflix να κυκλοφορεί και σχετικό ντοκιμαντέρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης