MEGA: Πρεμιέρα με «Επιβάτες» σε πρώτη προβολή και «Άγγελους του Τσάρλι»

MEGA: Πρεμιέρα με «Επιβάτες» σε πρώτη προβολή και «Άγγελους του Τσάρλι»

Το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαΐου πρεμιέρα στο MEGA Channel στις 23.00

passengers
Love stories σε γαλαξιακό φόντο δεν βλέπουμε και τόσο συχνά στο σινεμά και στην περίπωση της ταινίας «Passengers» (ΗΠΑ, 2016) του Μόρτεν Τίλντρουμ που κάνει το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαΐου πρεμιέρα στο MEGA Channel (23.00), το γεγονός ότι οι δύο άνθρωποι που θα το ζήσουν είναι η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ λέει αρκετά.

Συνοδοιπόροι μαζί με 4.998 ακόμη επιβάτες σε ένα ταξίδι διάρκειας 120 χρόνων με προορισμό έναν πολύ μακρινό πλανήτη στον οποίο οι γήινοι έχουν αρχίσει να μετοικούν, η Ορόρα (Λόρενς) και ο Τζιμ (Πρατ) δεν γνωρίζονται καν όταν εισχωρούν στο διαστημόπλοιο. Η γνωριμία τους θα προκύψει όταν μια μηχανική βλάβη διακόπτει την αφύπνιση του Τζιμ 90 χρόνια νωρίτερα από τη χρονιά που ήταν προγραμματισμένη οπότε εκείνος, μη μπορώντας να διαχειριστεί τη μοναξιά, την «σπάζει» ανορθόδοξα. Καταλήγουμε έτσι σε μια πρωτότυπη ιστορία αγάπης που συγχρόνως διαχειρίζεται έξυπνα το δύκολο θέμα της γαλαξιακής μοναξιάς, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετούς σκηνοθέτες του κινηματογράφου, από τον τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ στο «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» ως τον Ρίντλεϊ Σκοτ στο «Αλιεν» και προσφάτως τον Αλφόνσο Κουαρόν στο «Gravity».

aggeloi


Το τρίο των θηλυκών ντετέκτιβ «Αγγελοι του Τσάρλι» που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στις δεκαετίες του 1979 και 1980 μετατρέποντας σε σταρ την Φάρα Φόσετ, την Τζάκλιν Σμιθ και την Κέιτ Τζάκσον, εφόρμησε και στον κινηματογράφο στις αρχές του νέου μιλένιουμ με τα πρόσωπα των Ντριού Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Λούσι Λιού.

Οι κινηματογραφικοί «Αγγελοι του Τσάρλι» («Charlie’s angels», ΗΠΑ, 2000), που μεταδίδονται το Σάββατο στις 20.50 ακολουθούν την λογική της σειράς μόνον στα βασικά -π.χ. δεν βλέπουμε το μυστηριώδες αφεντικό των κοριτσιών που πάντα βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας η ταινία, μεγάλη επιτυχία και αυτή στην εποχή της, έχει σαφώς ανώτερα high-tech gadgets, τα οποία οι τρεις γυναίκες χρησιμοποιύν μαζί με με τα σωματικά προσόντα τους προκειμένου να φέρουν τις αποστολές τους εις πέρας. Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ανήκει στις μεγάλες επιτυχίες του σκηνοθέτη McG και απέκτησε μια εξίσου επιτυχημένη συνέχεια με τις ίδιες ηθοποιούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ιράν μέτρησαν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού μετά από δυο μήνες

Αυστραλία: Τους προσέλαβε για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά μπήκαν σε λάθος σπίτι!

Φιέστες και πανηγύρια για την Άλωση έξω από την κατοικία του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης