Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η ανάρτηση για την αναβολή του πριγκιπικού γάμου της

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η ανάρτηση για την αναβολή του πριγκιπικού γάμου της

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας επρόκειτο να παντρευτεί σήμερα στις Σπέτσες, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κούμαρ

theodora_glixburg_constantinos
Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η δεύτερη κόρη και κατά σειρά η τέταρτη απόγονος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, προγραμμάτιζε τον γάμο της με τον αγαπημένο της Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κούμαρ, για σήμερα στις Σπέτσες. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του μελλόνυμφου ζευγαριού που ήδη συγκατοικεί εδώ και καιρό στο Λος Άντζελες.

theodora_glixburg


Η προσεχώς 37χρονη (τον Ιούνιο έχει τα γενέθλιά της) Θεοδώρα που ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική (το πέρασμά της από τη θρυλική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία» περιλαμβάνεται στο βιογραφικό της) έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram: «Αυτό που θα ήταν το γαμήλιο Σαββατοκύριακό μας. Εκτιμούμε πολύ την αγάπη και τη συμπαράσταση από φίλους και συγγενείς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα, όταν θα είναι ασφαλές».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On what should have been our wedding weekend - the love and support from friends and family have been so appreciated. We can’t wait to celebrate with all of you in Greece once it’s safe xx ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece) στις


Τα αδέλφια της Παύλος και Φίλιππος καθώς και η ανιψιά της Μαρία Ολυμπία ήταν μόνο μερικοί από όσους της απάντησαν με τα δικά τους μηνύματα αγάπης.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν τρία κρούσματα στη δομή στο Κρανίδι

Σκόπελος: Κεραυνός σκότωσε 50χρονη!

Καιρός: Πλημμύρισε η Αμφιθέας από την νεροποντή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης