«Κόκκινο Ποτάμι» - Spoiler Alert: Ο Αλί χάνει τη ζωή του στην παγίδα που του στήνει ο Βαλής

«Κόκκινο Ποτάμι» - Spoiler Alert: Ο Αλί χάνει τη ζωή του στην παγίδα που του στήνει ο Βαλής

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής - Δείτε το trailer

25_1_68_1
Οι ανατροπές συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή, 31 Μαΐου στο «Κόκκινο Ποτάμι» (στις 21.00, Open) με τον Αλί να χάνει τη ζωή του και τον Μίλτο να επιστρέφει για να βρει την Ιφιγένεια

Ο Αλί πέφτει στην παγίδα του Βαλή, ο οποίος τον κατηγορεί για χριστιανό και προδότη και μετά, με την βοήθεια του Μουράτ που στήνει σκηνικό ληστείας, τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Κατόπιν και μετά από συνεννόηση, ο Μουράτ πυροβολεί τον Βαλή στο χέρι ώστε να είναι πειστική η απόπειρα ληστείας.
25_1_187_1


Στο μεταξύ ο Μίλτος κατευθύνεται έφιππος προς το Ερζερούμ, ενώ το κάρο με το πτώμα του Αλί μπαίνει στην πόλη και ο Βαλής με τον Μουράτ ξεσηκώνουν τους Τούρκους προφασιζόμενοι ότι δέχτηκαν επίθεση από χριστιανούς ληστές. Αρχίζει σοβαρή σύρραξη που ευτυχώς τερματίζεται με την παρέμβαση του Ρώσου διοικητή.


K453C008_20021292_05345705
Κλείσιμο

Oι γονείς του Αλί παίρνουν τη σορό του γιου τους για να πενθήσουν. Η Ιφιγένεια σπαράζει με τη θλιβερή είδηση και τη θέα του νεκρού. Μετά γίνεται η κηδεία όπου ξανά ο Βαλής ξεσηκώνει τον κόσμο ενάντια στους χριστιανούς.
Στο μεταξύ ο Μίλτος φτάνει νύχτα στο Ερζερούμ και ψάχνοντας για την Ιφιγένεια, μαθαίνει από έναν Έλληνα ότι είναι η χήρα του Αλί. Το άλλο πρωί πηγαίνει στο νεκροταφείο όπου βλέπει την Ιφιγένεια στον τάφο. Πριν την επανασύνδεση, τα αναπάντητα ερωτηματικά που ζητούν εξηγήσεις θα είναι πολλά.

Παράλληλα, στο ρωσοτουρκικό μέτωπο του Νοτίου Καυκάσου, ο Κερέμ προσπαθεί μάταια να πείσει τον στρατηγό Ονούρ Ασλάν, ότι η μάχη είναι αδιέξοδη και του προτείνει να υποχωρήσουν. Εκείνος όχι μόνο διαφωνεί με την πρόταση, αλλά τον απειλεί ότι θα τον κρεμάσει αν δεν υπακούσει στις εντολές του.


K454C002_200212PS_06074916

Στο μεταξύ η Σοφία και η Αρίν αποχαιρετούν την Φατμά και τον Εμίρ και φεύγουν για την Αμισό, συνεχίζοντας την προσπάθεια να βρουν τα κορίτσια τους. Στο μέτωπο οι Τούρκοι είναι αδύνατο να νικήσουν και μέσα στον χαμό, ο Κερέμ προσπαθεί να σώσει τη ζωή του Ασλάν.
Το κόκκινο ποτάμι, Κυριακή στις 21:00 - Τrailer | OPEN TV


Ο Βαλής περνά από ανάκριση την Ιφιγένεια. Της φέρεται ταπεινωτικά και μετά της αποκαλύπτει πως ξέρει ότι είναι Ελληνίδα, πως οι γονείς του Αλί είναι κρυπτοχριστιανοί αλλά και για τον μικρό Συμεών που κρύβουν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι

Πιερρακάκης: Επεκτείνεται η ψηφιακή εξυπηρέτηση πολιτών σε ΚΕΠ και ΕΦΚΑ

Μητσοτάκης: Ενισχύουμε το ΕΣΥ, μειώνουμε εργοδοτικές εισφορές, καμία σκέψη για εκλογές-ανασχηματισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης