Ζάρα Αμπίντ: Χυδαίες επιθέσεις στο μοντέλο που αγνοείται μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Ζάρα Αμπίντ: Χυδαίες επιθέσεις στο μοντέλο που αγνοείται μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Η Αμπίντ ήταν μία από τους 99 επιβάτες της μοιραίας πτήσης PK 8303 της PIA που κατέπεσε την Παρασκευή - Γιατί της επιτίθενται

zara-abid-arthro
«Στον Αλλάχ δεν αρέσουν αυτές που δείχνουν μέρη του σώματός τους στον καθέναν. Ο τζανάτ [σσ: ο παράδεισος] είναι ανοιχτός μόνο για τους αγνούς άντρες και τις αγνές γυναίκες». Αυτό είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια που κατέκλυσαν τους λογαριασμούς της Ζάρα Αμπίντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και, σίγουρα, δεν ήταν το πιο απρεπές.



Η 28χρονη Αμπίντ ήταν μία από τους 99 επιβάτες της μοιραίας πτήσης PK 8303 της PIA η οποία κατέπεσε την Παρασκευή κοντά στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Καράτσι. Τυπικά η Αμπίντ θεωρείται επί του παρόντος αγνοούμενη, δυστυχώς, όμως, κατά πάσα πιθανότητα είναι νεκρή.

Παρόλ' αυτά, ο φανατισμός και η θρησκοληψία ωθεί διαφόρους να σκυλεύουν συμβολικά το πτώμα της -ασχέτως εάν η πραγματική σορός της δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Στο όνομα του Αλλάχ και του ισλαμικού ακραίου πουριτανισμού, η καλλονή Ζάρα Αμπίντ αντιμετωπίζεται σαν μια γυναίκα ελευθερίων ηθών και πολλοί εκ των συμπατριωτών της ταυτίζουν το μόντελινγκ με την πορνεία.

abid1
Κλείσιμο


Με πρωτοβουλία του αδελφού της, οι λογαριασμοί της Ζάρα στα social media απενεργοποιήθηκαν, σε μια ύστατη προσπάθεια να προστατευθεί η υπόληψή της. Προηγουμένως είχε απευθυνθεί έκκληση εκ μέρους της οικογενείας της να επιδειχθεί σεβασμός, η οποία, βεβαίως, δεν εισακούσθηκε.

Η Ζάρα Αμπίντ υπήρξε διάσημη στην πατρίδα της και την ευρύτερη περιοχή πέριξ αυτής για τη φυσική ομορφιά και τον επαγγελματισμό της. Μάλιστα, σχεδίαζε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τοπική βιομηχανία του θεάματος, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές της ως ηθοποιού.

abid3



Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες οδηγούν και κουρασμένοι και… πιωμένοι!


Μενδώνη στον ΘΕΜΑ 104,6: Θα ανοίξουν θέατρα και σινεμά το χειμώνα όχι όμως με πληρότητα 100%

Σχολεία: Κρατάμε τα βιβλία για Σεπτέμβριο! - Α' και ΣΤ' Δημοτικού επηρέασαν την απόφαση για άνοιγμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης