Τηλεθέαση - Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νεανικό κοινό την εκτόξευσε στο 52% - Διαβάστε τα σχόλια στα social media

Τηλεθέαση - Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νεανικό κοινό την εκτόξευσε στο 52% - Διαβάστε τα σχόλια στα social media

Δείτε βίντεο με τις πιο ωραίες στιγμές  - Η τραγουδίστρια κράτησε την κορυφή και στα social media με το hashtag #spitimetinatasa να είναι πρώτο στο twitter

theodoridou
Μεγάλες ταχύτητες στο κοντέρ της τηλεθέασης ανέβασε η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους καλεσμένους της το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Μια ξεχωριστή εκπομπή, που πλέον έγινε σταθερή και αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές με μοναδικές ερμηνείες και όμορφες στιγμές.

Τα στοιχεία οδηγούν στην κορυφή την εκπομπή του MEGA με την τηλεθέαση να υπερβαίνει στα δυναμικά κοινά σε συνολικό ποσοστό το 15,5% και φτάνοντας σε μερίδιο μέχρι και 21%.

Η εκπομπή «Στο Σπίτι με τη Νατάσα» κυριάρχησε στον ανταγωνισμό και στα επιμέρους κοινά 18-34 ξεχώρισε με ποσοστό τηλεθέασης 19%.

Οι νέοι έδειξαν την πιο θερμή ανταπόκριση στο πρόγραμμα με τα ανά λεπτό μερίδια τηλεθέασης να αγγίζουν το 52% στους Άνδρες 18-24, το 44% στις Γυναίκες 18-24, το 34,5% στις Γυναίκες 25-34 και το 29,6% στους Άνδρες 25-34.

Τα ντουέτα της Νατάσας με την κορυφαία Πίτσα Παπαδοπούλου, η εμφάνιση στο πλάι της του Πέτρου Ιακωβίδη, η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού «Παραδόθηκα σε σένα», καθώς και οι απολαυστικές κουβέντες με τον Παντελή Καναράκη , απογείωσαν το κέφι κι αυτό αποτυπώνεται βέβαια και στη μαζική συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω μηνυμάτων στα social media.



Κλείσιμο


To hashtag #SpitimetiNatasa ήταν πρώτο στα trends της βραδιάς ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MEGA ήταν σε ακόμα δύο θέσεις στις κυρίαρχες τάσεις της ημέρας. Οι χρήστες εκδήλωσαν την αγάπη τους για την τραγουδίστρια




Η Νατάσα κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με την ζεστή και ασθαντική της φωνή αλλά και με τους εκλεκτούς της καλεσμένους.

Τις δύσκολες στιγμές…
«Μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς. Να πούμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και φυσικά θα έρθουν και φίλοι αγαπημένοι γιατί πόσο όμορφο είναι να έχουμε κοντά μας φίλους στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», είπε η ανοίγοντας τη μουσική βραδιά και δίνοντας πάσα για τη μεγάλη της επιτυχία «Τις δύσκολες στιγμές». 


Πίτσα Παπαδοπούλου: Όταν εκτιμάς κάποιον άνθρωπο φαίνεται…

Ανάμεσα στους καλεσμένους της τραγουδίστριας και η Πίτσα Παπαδόπουλου
η οποία με τη γνήσια λαϊκή της φωνή ξεσήκωσε το κοινό. «Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κάνει αυτή τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη και θα μας χαρίσει λίγη από την αξία και το μεγαλείο της. Γιατί μπορεί να αναδεικνύει την ψυχή του κάθε τραγουδιού, έτσι απλά», είπε η Νατάσα στο καλωσόρισμά της.



«Πόσο χαίρομαι που είσαι απόψε εδώ, είναι μεγάλη τιμή, που θυμίζει πολλά από τη ζωή μου, που τα έχω συνδιάσει με τα τραγούδια σου. Είναι τόσο όμορφο που είμαι κοντά σου, που θα κάτσω δίπλα σου και απλά θα ακούσω να χαϊδεύεις τα αφτιά μου με αυτή την υπέροχη φωνή».

«Εύχομαι να περάσουμε όμορφα, να πούμε όμορφα τραγούδια. Όταν εκτιμάς κάποιον άνθρωπο φαίνεται…», απάντησε η Πίτσα Παπαδοπούλου



Γέλιο με Καναράκη, συγκίνηση με Ιακωβίδη

Από την παρέα της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν θα μπορούσε να λείπει ο επιστήθιος φίλος της Παντελής Καναράκης ο οποίος με το πηγαίο χιούμορ του έδωσε άλλη… νότα στη βραδιά. Ο ίδιος προσπάθησε να τραγουδήσει αλλά τελικά το κατάφερε μόνο στο τέλος.



«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει» είπε η ερμηνεύτρια καλωσορίζοντας τον Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ αναφερόμενη στην καταγωγή του, που είναι από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καβάλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αγάπη της για τη βόρεια Ελλάδα και την πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.



Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη μεγάλη επιτυχία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές», που ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεχώρισε στις καρδιές των θεατών και «έντυσε» μουσικά την «Πολίτικη Κουζίνα».

Ευχαριστώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρόσκληση σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία του MEGA, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε κοντά της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή μου που με κάλεσες απόψε και στο MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε μετά από τόσο καιρό».
Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα από τα πρώτα τραγούδια της συνεργασίας τους, το «Κοριτσάκι μου».

Το νέο τραγούδι της Νατάσας
Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια δυνατή αποκλειστικότητα, η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσω του MEGA, το νέο τραγούδι της, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.


Ειδήσεις σήμερα:

Ράνια Θρασκιά: Από την τηλεόραση με σταμάτησαν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης