Σάββατο βράδυ με J2US: Ποιος δάκρυσε on stage και η δήλωση που έχει ανησυχήσει παρουσιαστή και παραγωγή

Σάββατο βράδυ με J2US: Ποιος δάκρυσε on stage και η δήλωση που έχει ανησυχήσει παρουσιαστή και παραγωγή

Διαβάστε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο που από αυτή την εβδομάδαθα μεταδίδεται στις 10:00 το βράδυ

Koklonis
Μετά από την αντιπαράθεση της Άσπας Τσίνα με τη Δέσποινα Βανδή για το αν υπάρχουν «ελαφριά» τραγούδια, τις «κόντρες» στήθος με στήθος Βίκυς Σταυροπούλου και Βίκυς Κάβουρα για τα μάτια του Νίκου Κοκλώνη, και τα παράπονα του Τρύφωνα για τις ενδυματολογικές του επιλογές που τον έφεραν σε άβολη θέση και δεν τον έκαναν «τσολιά στα ανάκτορα» όπως ίσως περίμενε, το νέο επεισόδιο του θεαματικού σόου έρχεται με νέες εκπλήξεις.

Ο «πλατινέ» Τάσος Ξιαρχό και η κατάξανθη Κόνι Μεταξά τα βάφουν μαύρα (με τη βοήθεια του Λε-Πα που αποδεικνύεται κρυφό ταλέντο και στην κομμωτική!) αλλά μόνο φαινομενικά, γιατί από ότι λέγεται η ερμηνεία τους ενθουσίασε τους κριτές και οδήγησε σε σχόλια που έκαναν μέχρι και τον πάντα καυστικό και ατακαδόρο Τάσο να συγκινηθεί.

Ο Τρύφωνας γίνεται ρεμπέτης και λανσάρει λουκ με μουστάκι, με απρόσμενα αποτελέσματα, ενώ ο Γιώργος Γιαννόπουλος που στα προηγούμενα λάιβ ήταν «στη σέντρα», τώρα μοιάζει να παίρνει την εκδίκησή του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίζεται επί σκηνής πιο σέξι από ποτέ.

Koklonis1


Κι ενώ όλοι αγωνιούν για να δουν το επόμενο επεισόδιο της «δεν-καταλαβαίνω-την-έντασή-σου» Άσπας Τσίνα, έρχεται ανατροπή καθώς η τραγουδίστρια στα γυρίσματα δεν ένιωθε πολύ καλά, κάτι που μοιράστηκε και δημόσια, παραμένοντας ιδιαίτερα ψύχραιμη και με τη βαθμολογία.

Κλείσιμο
Όπως λένε όσοι έδωσαν το παρών στα Στούντιο Κάπα την περασμένη Τρίτη, οι κριτές μάλλον αδίκησαν τον Μάριο Πρίαμο, που δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αφού έχει αρχίσει να έχει «σπίθαSurvivor» στο μάτι, αποφασισμένος να πάει τελικό. Αυτό λογικά θα έπρεπε να κάνει την Άσπα να εκραγεί, κάτι που δεν συνέβη, ενώ η on airδήλωση για την αδιαθεσία της έχει ανησυχήσει τόσον τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, όσο και την παραγωγή.

Η συνέχεια έρχεται το Σάββατο, στο Just The TwoOf Us που αλλάζει από αυτή την εβδομάδα ώρα και θα μεταδίδεται στις 22:00.
Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε βίντεο: Απίστευτος συνωστισμός και ξύλο για ένα take away ποτό στη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε 91χρονη - Στους 170 οι νεκροί από κορωνοϊό

Σοκ στην Κύπρο: Νεκρός 21χρονος μετά από ολονύκτιο πάρτι με ναρκωτικά και κολύμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης