Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» αποχαιρετά (προσωρινά) τον θρόνο της

Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» αποχαιρετά (προσωρινά) τον θρόνο της

Αυτή είναι η ζωή της «χρυσής κούκλας» της ελληνικής TV - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε μετά την είδηση-«βόμβα» ότι αποχωρεί από τον Alpha και δεν θα είναι κάπου την επόμενη σεζόν

menegaki2-0
Η «Ωραία Ελένη της μικρής οθόνης», η «Αλίκη της τηλεόρασης», η πανέξυπνη γυναίκα που έχει εφεύρει τον εαυτό της, η τηλεπαρουσιάστρια που κατόρθωσε να κάνει τον «Πρωινό Καφέ» καθημερινή συνήθεια και τελικά λατρεία, η ροζ Barbie του πρωινού (και αργότερα του μεσημεριού) είναι εκείνη που εξασφάλισε μέσα από την τεράστια δημοτικότητά της και την αγάπη των τηλεθεατών να κερδίσει την επωνυμία της με αυτό και μόνο το βαφτιστικό της όνομα. Είναι η Ελένη.

Πετυχημένη τηλεπαρουσιάστρια, ερωτευμένη σύζυγος (μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 του Γιάννη Λάτσιου και μέχρι σήμερα του Μάκη Παντζόπουλου), αφοσιωμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών, αγαπημένη συνεργάτιδα, και πιστή φίλη, η Ελένη Μενεγάκη έχει πολλά πρόσωπα και όλα φαίνονται να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

45χρονια πριν !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις


Η μικρή Ελένη δεν κλαίει
Εκείνο το παιδικό τραγουδάκι «Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει, γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της…» δεν έχει καμιά σχέση με τα δικά της παιδικά χρόνια. Η μικρή Ελένη δεν έκλαιγε όταν ήταν μικρή. Άλλωστε η μαμά της η κυρία Ζέτα, την είχε πολύ χαϊδεμένη. Η Ελένη γεννιέται στις 29 Οκτωβρίου του 1969, κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού. Μοναχοπαίδι, μεγαλώνει στις γειτονιές του Κολωνού, και σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων χάνει τον πατέρα της από καρκίνο. Η μαμά της είναι πολύ νέα, ούτε καν 20 χρόνων όταν μένει μόνη της αγκαλιά με ένα παιδί.
728c6a19a88e767714988e7f45c50fad
Κλείσιμο


Η Ελένη είναι ένα ήσυχο, ντροπαλό κλειστό κορίτσι, τρυφερό, ευαίσθητο και τρομοκρατημένο από την απώλεια του πατέρα της. Η μαμά της είναι υπερπροστατευτική και η Ελένη είναι συνέχεια κολλημένη πάνω της. Ζουν οι δυο τους σε ένα μικρό δυάρι διαμέρισμα στον Κολωνό, και τα πρώτα χρόνια κοιμούνται μαζί στο ίδιο διπλό κρεβάτι. Η μικρή που είναι πολύ αδύνατη-μέχρι τα 8 της χρόνια ζυγίζει μόλις 20 κιλά-δεν πολυκάνει παρέες με τα άλλα παιδιά, είναι σχεδόν μοναχική και όσο κι αν τώρα ακούγεται απίθανο, δεν είναι καθόλου ομιλητική. Η μαμά της που δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, δεν την πιέζει για παράδειγμα να φάει ένα φαγητό όταν δεν της αρέσει. Ούτε μπορεί να της αγοράσει πολλά δώρα, αφού η οικονομική της δυνατότητα περιορίζει αυτή την πολυτέλεια μόνο στην περίοδο των γιορτών. Στην πραγματικότητα ανησυχεί για την κόρη της, τι θα κάνει όταν μεγαλώσει.

18-ετων


Η Ελένη είναι 16 χρόνων όταν αποκτά τον αδελφό της, τον Θοδωρή που γεννιέται ύστερα από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της. Στην εφηβεία, με πολύ πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της και μόνιμα ανέμελη διάθεση για βραδινές εξόδους, αποφασίζει να βγάλει τα πρώτα της χρήματα από το μόντελινγκ.
Η μαμά της θέλει να τη δει οδοντίατρο, η Ελένη προτιμά νηπιαγωγός, παράλληλα παρακολουθεί για οκτώ χρόνια μαθήματα γαλλικών στο Γαλλικό Ινστιτούτο, αλλά σε μια βόλτα στο Κολωνάκι - πάντα μαζί με τη μαμά - τη σταματά μια συντάκτρια του περιοδικού Cosmopolitan και της ζητάει να κάνει μία φωτογράφηση. Κάπως έτσι αρχίζει να δουλεύει με το πρακτορείο Elena’s Models και σε λιγότερο από ένα χρόνο, κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Το Τέταρτο.
Screenshot_2_232



Κάνει διαφημιστικά, βιντεοκλίπ, επιδείξεις μόδας και είναι το 1991 που προκύπτει η έκρηξη της ιδιωτικής τηλεόρασης. Στην αρχή βρίσκεται ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Κοκτέιλ» του Mega Channel, δίπλα στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και στη συνέχεια για τρία ολόκληρα χρόνια, είναι το κορίτσι που λέει τα νούμερα πλάι στον Γιώργο Πολυχρονίου στη «Mega Banca». Έχει γίνει πλέον αναγνωρίσιμη και αρχίζει να το απολαμβάνει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni #elenimenegaki 💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις


Χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή της στο DownΤown, θα θυμηθεί την πρώτη φορά που την αναγνώρισαν στον δρόμο: «Οδηγούσα. Καινούργια τότε οδηγός. Ήταν η πρώτη μου χρονιά το ‘92, που ξεκίνησα τη Mega Banca. Ήμουν στην παραλιακή, καλοκαιράκι και όπως οδηγώ με ανοιχτά τα παράθυρα και τη μουσική και επιπλέον το άγχος μην μου σβήσει το αυτοκίνητο, μένω. Και με μουντζώνουν όλοι. Περνάνε κάτι νεαροί από δίπλα μου με μια μηχανή και αρχίζουν να φωνάζουν: ‘’Η Ελένη της Mega Banca’’ κι έχω μείνει άφωνη. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω: ‘’Με ξέρουνε;’’. Γιατί τότε έβγαινα 1,5 λεπτό τη μέρα στην τηλεόραση. Γυρνάω σπίτι και παίρνω τηλέφωνο τη μάνα μου, την ξαδέλφη μου, την κολλητή μου, και τους λέω: ‘’Με αναγνώρισαν!’’».
32dbd75854cf172783bf213cbb1092b3


Μαζί με τον Κώστα Καρρά εμφανίζεται στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών» και αμέσως μετά της ζητάνε να κάνει ένα δοκιμαστικό στο κανάλι του Αμαρουσίου για να παρουσιάζει μια στήλη στο πρωινό πρόγραμμα. Το Σάββατο κάνει το δοκιμαστικό, την Κυριακή μια πρόβα και αφού η Πόπη Χατζηδημητρίου έχει αποχωρήσει, τη Δευτέρα η Ελένη βγαίνει στον αέρα.

Είναι 25 Σεπτεμβρίου του 1995, ντυμένη με κόκκινο σακάκι και μαύρη φούστα και με δύο τόνους πιο ανοιχτό το μαλλί της -ύστερα από σοφή προτροπή της Λόλας Νταιφά-καλημερίζει για πρώτη φορά τους τηλεθεατές από το στούντιο του «Πρωινού Καφέ» στο Μαρούσι, κερδίζοντας από τότε και μέχρι σήμερα το ρεκόρ της μακροβιότερης οικοδέσποινας σε πρωινή εκπομπή.
Η μαμά της τη συμβουλεύει: «Μην πας κοριτσάκι μου… Θα πας 2-3 μέρες και μετά δε θα μπορείς να ξυπνήσεις. Θα σε πάρει ο ύπνος και θα μας κάνουν μήνυση». Η Ελένη δεν είναι εξοικειωμένη με το πρωινό ξύπνημα. Αλλά αυτή δεν είναι και η μόνη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει. Το ένστικτο της την καθοδηγεί.
14e3f4405343ba10c8db37250b7d1967


Η πρώην «μαθήτρια» του Γιώργου Πολυχρονίου αναλαμβάνει θέση «καθηγήτριας» στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό απέναντί του. Εκπαιδεύεται στον αέρα, κάθε μέρα τρεις ώρες ζωντανά, αποκτά την πολυπόθητη πείρα, διαχειρίζεται καλεσμένους, εξοικειώνεται με τη ροή ενός πρωινού προγράμματος και αποφασίζει να μην κρύψει τίποτα από τον εαυτό της, μπροστά από το διάφανο γυαλί της τηλεόρασης.
Γελάει με την καρδιά της, σπρώχνει ξεκαρδισμένη τους καλεσμένους της, καθιερώνει σχολή με τις απορίες της, διαμορφώνει το ύφος της αφελούς αλλά καλόκαρδης ξανθιάς που δεν προβάλει επιδεικτικά την εκρηκτική ομορφιά της και κατορθώνει να πάρει το 45άρι της τηλεθέασης στα χέρια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1995 Πρωϊνός καφές

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις


Οι άνδρες -αλλά προφανώς και οι γυναίκες- προτιμούν τιος ξανθιές

Οι εκδηλώσεις λατρείας που την ακολουθούν είναι στα όρια της υστερίας. Προτάσεις γάμου μέσω αλληλογραφίας, απίθανα δώρα θαυμασμού από τους τηλεθεατές της, σκάνδαλα και κίτρινα δημοσιεύματα για έναν μυστικό γάμο στα 19 της χρόνια, αλλά και για την περίφημη Porsche που κυκλοφορεί με ξένες πινακίδες. Οι εκτός Αθηνών καλοκαιρινές εκπομπές της μοιάζουν με πολυπληθείς πολιτικές συγκεντρώσεις. Οι φήμες για την προσωπική της ζωή οργιάζουν, όπως και τα δημοσιεύματα που προσπαθούν να μαντέψουν την αστρονομική αμοιβή που αναφέρεται στο συμβόλαιό της. Οι γυναίκες τρέχουν στα κομμωτήρια να αντιγράψουν το χρώμα στα μαλλιά της και οι άνδρες την αναδεικνύουν σε κρυφό αντικείμενο του πόθου τους.

Όταν με αφορμή το τηλεοπτικό blockbuster εκείνης της χρονιάς, τους «Δύο Ξένους» στο Mega, κάθεται στον καναπέ της ο Αλέξανδρος Ρήγας, του λέει με νόημα: «Αντιγράφεις τη ζωή μου και τη βλέπω κάθε Δευτέρα βράδυ στην τηλεόραση». Η Ελένη δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, είναι σεμνή, αληθινή, αυθεντική και καθόλου ανταγωνιστικά έξυπνη, δεν τρέχει πίσω από την επιτυχία, αλλά με έναν μαγικό τρόπο η επιτυχία την κυνηγά.

Είναι για αλλεπάλληλες χρονιές η πιο εντυπωσιακή οικοδέσποινα στους Διαγωνισμούς Ομορφιάς που διοργανώνει ο ΑΝΤ1.
Είναι η ίδια που με τα ροζ γυαλιστερά χείλη της, τα καταγάλανα μάτια και το ζουμερό της μπούστο θα καθιερώσει το πιο κοντινό gros plan στην ελληνική τηλεόραση.
Είναι εκείνη που συμφιλιωμένη με τον ερωτισμό της, το νάζι και τη φυσική γοητεία της θα επιβεβαιώσει τον κανόνα ότι οι άνδρες-αλλά προφανώς και οι γυναίκες- προτιμούν τις ξανθιές.
Είναι η ίδια που θα αναδείξει τον λούτσο ως το πιο δημοφιλές ψάρι της τηλεόρασης, που θα αναρωτηθεί ποιος συνθέτης γράφει τη μουσική στα συνθήματα στα γήπεδα και που θα πει στην τηλεθεάτρια «Συγχαρητήρια, κερδίσατε ένα ταξίδι στην Τροία!», ακούγοντας το κοντρόλ στο ακουστικό της που της λέει να κοιτάξει την κάμερα τρία.
Είναι η Ελένη που διεκδικώντας την ακρίβεια στην ώρα έναρξης της εκπομπής της, θα αρνηθεί εκνευρισμένη μια μέρα να καλημερίσει τους τηλεθεατές της, διαφωνώντας με την τακτική του Γιώργου Παπαδάκη να παρατείνει την εκπομπή του.
Είναι η ίδια που θα δηλώσει το 1997 στο DownΤown: «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση φεμινίστρια, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είμαι θηλυκό και μ' αρέσει ο διαχωρισμός του ρόλου άνδρα - γυναίκας. Όχι ότι δεν μπορώ να παίξω και τον αντίστροφο ρόλο αν χρειαστεί. Σαν παιχνίδι μπορώ να παίξω όλους τους ρόλους».


2487_GAMOS_MENEGAKH_23012001

Είναι τότε που μπαίνει στη ζωή της ο Γιάννης Λάτσιος. Γλυκός ήρεμος και ζεστός άνθρωπος, όπως περιγράφει η Ελένη, είναι ένας καλός γιος και καλός σύντροφος που αποκλείεται να μην είναι και καλός πατέρας. Είναι άλλωστε-όπως έχει πει σε συνέντευξή της-ο μοναδικός άνθρωπος που έχει τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες της.

Οι παπαράτσι προσπαθούν να εντοπίσουν το καινούργιο χρυσό ζευγάρι, κάπου μεταξύ Ταϋλάνδης, Χαλκιδικής και Ιθάκης. Τελικά ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, στις 23 Απριλίου του 2001, στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς, με κουμπάρους το τότε ζευγάρι Ανδρέα Φουστάνο - Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Μενεγάκη με 26 λεπτά καθυστέρηση, συνοδευόμενη από τον αδερφό της Θοδωρή και με νυφικό Celia Kritharioti, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, μπροστά σε αμέτρητες τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφικά φλας για να παντρευτεί τον διευθυντή του ελληνικού προγράμματος του ΑNT1.


Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, στις 30 Νοεμβρίου του 2002 και ύστερα από έναν επώδυνο τοκετό 11 ωρών, ο Άγγελος Ιωάννης, το πρώτο παιδί του ζευγαριού έρχεται στη ζωή. Η Ελένη φοράει μενταγιόν στον λαιμό της το όνομα του πρωτότοκου γιου της και δεν μπορεί να κρύψει το καινούργιο της γούρι. Το παιδικό της απωθημένο να κάνει μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά αρχίζει να γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.
Την επόμενη χρονιά μετά από μια διαφωνία με τη διοίκηση του σταθμού, ο Γιάννης Λάτσιος παραιτείται από το κανάλι του Αμαρουσίου και μετακομίζει στον Αlpha. ΟΙ φήμες ότι η Ελένη θα τον ακολουθήσει οργιάζουν. Η Ελένη παραμένει τελικά, στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 αποκτά την πρώτη κόρη της, η Νατάσα Θεοδωρίδου της προτείνει on air να βαφτιστεί Λάουρα η μικρή και το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η Ελένη αποχαιρετά από την Καλαμάτα, όπου αντί για «ραντεβού τον χειμώνα», εύχεται μόνο «καλό καλοκαίρι».

0048_ELENI_MENEGAKI_2492007


Ένα μήνα μετά και ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, αποφασίζει με ένα δελτίο Τύπου όπου επικαλείται προσωπικούς λόγους, να ανακοινώσει ότι αποφασίζει να ακολουθήσει τον σύζυγό της. Ο «Καφές με την Ελένη» μεταδίδεται πλέον από τη συχνότητα του Alpha και την πρώτη χρονιά η τηλεθέαση κλυδωνίζεται. Τις επόμενες, η Ελένη λάμπει και πάλι από τα ύψη του θρόνου της τηλεθέασης κρατώντας τα σκήπτρα.



Με διάθεση πολύτεκνης μητέρας, υπακούει στον μικρό της Άγγελο που ζητά από τον Αη Βασίλη ένα αδελφάκι. Αν και το τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι θετικό, η μαμά της επιμένει ότι έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο και η Ελένη είναι σίγουρα έγκυος. Στο μεταξύ η διαδρομή του Γιάννη Λάτσιου είναι και πάλι από την Κάντζα στο Μαρούσι, ενώ η Ελένη -την ίδια μέρα με την Κιμ Κίλιαν που γίνεται για δεύτερη φορά μητέρα-  στις 28 Ιανουαρίου του 2008, φέρνει στο κόσμο το τρίτο της παιδί, τη Βαλέρια, τη δεύτερη κόρη της που όλοι λένε ότι αυτή της μοιάζει.


Λίγο πριν λήξει το τριετές συμβόλαιό της με τον Alpha και ενώ οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσει τον Γιάννη Λάτσιο στον ΑΝΤ1, η Ελένη ανανεώνει τη συνεργασία της για 3 ακόμη χρόνια με το κανάλι της Κάντζας.

Η Ελένη που πιστεύει πολύ στο κακό μάτι, κάνει κάθε βράδυ την προσευχή της στον Θεό για την καλή της τύχη και την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει αποκτήσει. «Δεν είχα αυτές τις προδιαγραφές» έχει πει η ίδια. «Ήταν πολύ παραπάνω από ό,τι θα μπορούσα να δω ένα βράδυ στον ύπνο μου».
elenimenegaki_60423806_141149650393944_2401818002773462928_n


Η μοιραία γνωριμία της με τον επιχειρηματία  Μάκη Παντζόπουλο στην παραλία της Άχλας της επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της ζωής της. Η Σταχτοπούτα της τηλεθέασης και της ζωής βρίσκει τον απόλυτο πρίγκιπά της στην Άνδρο και πολύ σύντομα, ο έρωτας τους φέρνει στον κόσμο την κόρη τους Μαρίνα.


Η ίδια έχοντας την απορία αν υπάρχει Barbie και σε μαμά, ξέρει να τιμά τον λόγο της, να μην υποτιμά τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, ενθουσιάζεται μπροστά σε ένα καλομαγειρεμένο κοκκινιστό και σε έναν αστρολογικό χάρτη, δεν ξεχνά την αγαπημένη της συνήθεια να κοιμάται ακαριαία σε οποιοδήποτε καναπέ κάτσει και όχι μόνο στον δικό της, απολαμβάνει το χρόνο με τα παιδιά της που υπεραγαπά, τα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια της στην Άνδρο, εξακολουθεί να είναι επιλεκτική  με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και να παραμένει αυστηρά εχέμυθη για τα μυστικά τους, δεν μπορεί να αποβάλει τον πανικό που αισθάνεται από τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω της και όταν αισθανθεί ότι θίγεται, αποφασίζει ακόμη και on air να αποσαφηνίσει τα όρια της εξουσίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή Σαρακοστή ! #eleni #onarexperience #andros #nature #paradise #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις



Η Ελένη, σε μια από τις συνεντεύξεις της, έχει εξομολογηθεί ότι ανατριχιάζει με τη χαρά που νιώθουν κάποιοι για να τη δουν να γκρεμίζεται από το τηλεοπτικό της βάθρο, να διαλύεται σε κομμάτια ενός τηλεοπτικού πάζλ, σε μια εικονική μορφή σαν να μην υπήρξε ποτέ. Η σαρκοφαγία όμως, είναι η μοίρα των ινδαλμάτων.


Το διαζύγιό της με τον Alpha, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια, είναι το επόμενο επεισόδιο στο εγχώριο Truman Show της απόλυτης ξανθιάς Ελληνίδας σταρ.



Η γυναίκα-φετίχ για τα εξώφυλλα των περιοδικών, η αδιαπραγμάτευτη «βασίλισσα» της μικρής οθόνης που ακόμη και το «Σας ευχαριστώ πολύ!» μπροστά σε μια κάμερα, αποτελεί αποκλειστική δήλωσή της, αποφασίζει μόνη της να δώσει off στον εαυτό της.

«Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα, που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε» δηλώνει ανήμερα της γιορτής της, κοιτώντας κατάματα συγκινημένη την κάμερα, και προαναγγέλει την προσωρινή -για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον- τηλεοπτική της απουσία.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από το καταγάλανο Αιγαίο μας ζωηρές καλημέρες ! #summer #holidays #greek_islands #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις


Η «χρυσή (και σοφή πλέον) κούκλα» της TV έχει κατανοήσει καλά ότι η διάρκεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, αφού η τηλεόραση δεν είναι κούρσα ταχύτητας αλλά αγώνας αντοχής. Άλλωστε όπως λένε, αυτοί που υποχωρούν ποτέ δεν κερδίζουν, γιατί αυτοί που είναι γεννημένοι νικητές ποτέ δεν υποχωρούν. Εκτός εάν σχεδιάζουν αντεπίθεση...

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιόδρας: Ο «υποδοχέας» που προστατεύει τα παιδιά από τον κορωνοϊό

Επεισόδιο Πολάκη με Κυρανάκη στην Προανακριτική - Έσπρωξε τον βουλευτή της ΝΔ ο Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ

Θρίλερ στην Καλλιθέα: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης