«Σάρωσαν» οι Μέλιsses στο MEGA

Tα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε τo μεγάλο τηλεοπτικό τους πάρτι γεμάτo επιτυχίες και λαμπερούς guests

unnamed__1_

Στο πιο μεγάλο τηλεοπτικό πάρτι παρέσυραν οι Μέλιsses το κοινό, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με την τηλεθέαση να εκτοξεύεται μέχρι και στο ποσοστό του 55,8% στο κοινό 25 - 34, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής το hashtag #spitimetismelisses παρέμενε σταθερά nο 1 στις τάσεις του Twitter.
Η εκπομπή, στις ηλικιακές ομάδες 18 - 24 και 25 - 34 παρέμεινε σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών και, μάλιστα, με μεγάλη διαφορά.

 

Συγκεκριμένα πάνω από 1.600.000 τηλεθεατές πέρασαν «Στο σπίτι με τις Μέλιsses» το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA, φτάνοντας σε ποσοστό στο δυναμικό κοινό 14% ενώ στη ζώνη late night μετά τις 24:00 το ποσοστό ανέβηκε στο 15,9%.
Η κορυφή ήρθε και στα νεανικά κοινά με ποσοστό στις γυναίκες 15-24, 29,2% που έφτασε μέχρι και 47,3% και 20,1% στις γυναίκες ηλικίας 25-44, το οποίο έφτασε επίσης στο υψηλό ποσοστό 28,4%. Μετά τις 24:00 τα ποσοστά της εκπομπής, στο ανδρικό κοινό ηλικίας 25-34 απογειώθηκαν, φτάνοντας μέχρι και το 50,6%.


Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας που εδώ και 11 χρόνια χαρίζει μεγάλες επιτυχίες και γνωρίζει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο, παρουσίασε τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, όπως τα «Κρυφτό», «Το Κύμα», «Γιατί», «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το πιο πρόσφατο «Μισή Καρδιά» , που κυκλοφορεί από την Panik Records και εδώ και ένα μήνα είναι no1 στο ελληνικό Official Airplay Chart by MediaInspector και μετρά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια YouTube views.

unnamed__1__2


Κλείσιμο
Στο μεγάλο πάρτι ήταν παρούσα και η λαμπερή Καίτη Γαρμπή, που ερμήνευσε μερικές από τις διαχρονικές της επιτυχίες, αλλά και ντουέτα - έκπληξη με τον Χρήστο Μάστορα, στις επιτυχίες της «Η Πατρίδα Μου» και «Το Λάθος».

unnamed__2_


Τη φωνή του με τις Μέλιsses ένωσε επίσης ο Δημήτρης Μπάσης, ερμηνεύοντας μαζί με τον Χρήστο Μάστορα το επιτυχημένο τους ντουέτο «Ένα Λεπτό», καθώς και άλλα τραγούδια όπως τα «Ψίθυροι Καρδιάς», «Τα Χαμοπούλια» και το «Σπασμένο Καράβι».

unnamed__3_

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν και η σύμπραξη με το μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, σε κομμάτια όπως τα «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», «Στην Καρδιά» και «Για Να Σε Εκδικηθώ». Το δικό του μοναδικό τόνο στη βραδιά έδωσε ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος, σε τραγούδια όπως το «Μιλώ για Σένα» και το «Γιατί».

unnamed__4_


Παράλληλα, ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, υποδέχθηκε μέσω συνδέσεων τον χρυσό Ολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια, καθώς και την ηθοποιό και παραγωγό του Χόλιγουντ, Ρίτα Γουίλσον, με την οποία συνεργάστηκε στο εξαιρετικό ντουέτο «Let Me Be».




Δείτε ολόκληρη την εκπομπή
https://www.megatv.com/melisses/default.asp?catid=43757&subid=2&pubid=38583807



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης