Μέρι Κέιτ Όλσεν και Ολιβιέ Σαρκοζί χωρίζουν: Με πετάει από το σπίτι εν μέσω πανδημίας, λέει η 33χρονη

Μέρι Κέιτ Όλσεν και Ολιβιέ Σαρκοζί χωρίζουν: Με πετάει από το σπίτι εν μέσω πανδημίας, λέει η 33χρονη

«Με πετάει από το σπίτι εν μέσω πανδημίας!» λέει η ηθοποιός για τον ετεροθαλή αδερφό του Νικολά Σαρκοζί και κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της, Ολιβιέ

sarkozy-olsen-arthro
Διαφορετικούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου θα τραβήξουν η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο κατά 17 χρόνια μεγαλύτερός της Ολιβιέ Σαρκοζί, όπως μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ. Η 33χρονη μάλιστα ισχυρίζεται σε νομικά έγγραφα, σύμφωνα με το Page Six, ότι ο 50χρονος Γάλλος τραπεζίτης και ετεροθαλής αδελφός του Νικολά Σαρκοζί θέλει να την πετάξει έξω από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, που πλήττει σφοδρά αυτήν την πόλη των ΗΠΑ.

Mary-Kate Olsen and Olivier Sarkozy Split After 5 Years of Marriage


Η Όλσεν, που παντρεύτηκε τον Σαρκοζί το 2015, υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο γάμος της έχει τελειώσει και η σχέση τους έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα, αναφέρει η ίδια σε έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Όταν πήγε όμως να υποβάλλει την αίτηση την ενημέρωσαν ότι τα δικαστήρια της πόλης δεν δέχονταν εκείνη την περίοδο αιτήσεις διαζυγίου. Τώρα η ίδια ζητάει να της επιτραπεί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου έκτακτης ανάγκης, με το δικαιολογητικό ότι ο σύζυγός της τερμάτισε τη μίσθωση του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, χωρίς τη συγκατάθεση της ίδιας.

«Αυτή η αίτηση κατατίθεται ως επείγουσα επειδή ο σύζυγός μου περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας τη Δευτέρα, 18 Μαίου 2020, την ώρα που στην Νέα Υόρκη έχουν παγώσει τα πάντα λόγω της Covid-19», αναφέρει χαρακτηριστικά. H σχεδιάστρια μόδας αναφέρει επίσης ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τον δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, ικετεύοντάς τους να την αφήσουν να μείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Μαΐου. «Με τρομοκρατεί η ιδέα ότι ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι όπου ζήσαμε μαζί. Εάν τα καταφέρει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου, αλλά κινδυνεύω να χάσω και προσωπική μου περιουσία».

Σύμφωνα με την Όλσεν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν δύναται αυτή τη στιγμή να ψάξει για άλλο διαμέρισμα, αλλά ούτε και να μεταφέρει σε άλλο χώρο τα προσωπικά της περιουσιακά στοιχεία. Η 33χρονη εκφράζει ανησυχία ότι ο 50χρονος Σαρκοζί μπορεί να μεταφέρει αλλού ή και να πετάξει όχι μόνο προσωπικά της αντικείμενα αλλά και περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν μαζί στον γάμο τους.

Mary-Kate Olsen Divorcing After 5 Years of Marriage | E! News
Κλείσιμο


Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει αρκετούς μήνες πριν χτυπήσει ο κορωνοϊός τον πλανήτη, και επί τουλάχιστον έξι μήνες υπάρχει ανάμεσα τους ένα αγεφύρωτο χάσμα. Η Όλσεν - που μαζί με τη δίδυμη αδερφή της διαθέτουν περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων - ζητά να της επιτραπεί η συνεχιζόμενη χρήση του μεγάλου σπιτιού του ζευγαριού στο Μπριτζχάμπτον, του κύριου διαμερίσματός τους στο Γκράμερσι και ενός άλλου χώρου στην 49η Λεωφόρο. Επίσης ζητά να ισχύσουν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και ο Σαρκοζί να συνεχίζει να καλύπτει την ιατροφαρμακευτικής της περίθαλψη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναλυτικά οι οδηγίες και τα μέτρα για τα Πανεπιστήμια


Πέτρος Λαγούτης: Πρέπει το κράτος που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να μας φροντίσει

«Μπορεί να χρειαστούν έως και 5 χρόνια για να ελεγχθεί ο κορωνοϊός»: Η δυσοίωνη πρόβλεψη στελέχους του ΠΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης