Ελένη Φουρέιρα: Τα προσωπικά βίντεο που αποκάλυψε από την πρώτη εκρηκτική συμμετοχή της στη Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Τα προσωπικά βίντεο που αποκάλυψε από την πρώτη εκρηκτική συμμετοχή της στη Eurovision

Ήταν 12 Μαΐου 2018 όταν εμφανίστηκε από τη Λισαβόνα στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το ξεσηκωτικό «Fuego»

foureira_fuego
Μερικές από τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε στη Eurovision του 2018, οπότε και κατέκτησε όλη την Ευρώπη με το «Fuego», αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη θριαμβευτική συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Η εκρηκτική performer μοιράστηκε αδημοσίευτα videos από το προσωπικό της αρχείο, μέσα και έξω από το στάδιο, από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, από τις μετακινήσεις της στη Λισαβόνα, αλλά και από την πτήση της επιστροφής, έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση για την Κύπρο.

Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision θεωρείται από τις πιο iconic στην ιστορία του διαγωνισμού και το «Fuego» ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια, καθώς, μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 85 εκατομμύρια digital streams και σχεδόν 100 εκατομμύρια YouTube views. Επίσης, αμέσως μετά τη διοργάνωση, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία πολύμηνη sold out περιοδεία ανά την Ευρώπη, με το «Fuego», αλλά και τα επόμενα ξενόγλωσσα hits που κυκλοφόρησε από την Panik Records, να κατακτούν τα charts σε πολλές χώρες.

Μάλιστα, το 2019 η ίδια εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή του τελικού, στο Τελ Αβίβ σε ένα εντυπωσιακό act με τους «θρύλους της Eurovision», ενώ το ερχόμενο Σάββατο, 16 Μαρτίου, επιφυλάσσει ακόμα μία έκπληξη, που θα μεταδοθεί μέσα από το διαδικτυακό μουσικό event «Europe Shine A Light», που αντικατέστησε τον φετινό τελικό λόγω της πανδημίας.

Eleni Foureira - Fuego - Eurovision 2018 (Backstage video)


Ειδήσεις σήμερα:

Η Γερμανία ανοίγει τα σύνορά της στις 15 Ιουνίου

Δείτε βίντεο: Οι Γερμανοί κάνουν πάρτι... μέσα στα αυτοκίνητά τους

Πώς την «πάτησε» η Γερμανία με την άρση των μέτρων - Φόβοι μη γίνει Ιταλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης