Normal People: Με τσιρότα και κάλτσες στα επίμαχα σημεία οι ερωτικές σκηνές στην πιο... ροζ σειρά του BBC

Normal People: Με τσιρότα και κάλτσες στα επίμαχα σημεία οι ερωτικές σκηνές στην πιο... ροζ σειρά του BBC

Οι ηθοποιοί παίρνουν οδηγίες για το πώς θα καταφέρουν να μην αγγίξουν ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου

1normal-people-arthro
Δεν είναι όλα όπως φαίνονται… και για την πιο... πικάντικη σειρά του BBC το «Normal People» αυτό ισχύει στον υπερθετικό βαθμό καθώς οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών διάρκειας 41 λεπτών σε 12 επεισόδια δεν έχει αγγίξει ποτέ ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου. Τα επίμαχα σημεία τους είναι καλυμμένα με τσιρότο και κάλτσα.

Το ζευγάρι των ηθοποιών ο 24χρονος Paul Mescal και η 21χρονη  Daisy Edgar-Jones παρουσίασαν μια εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση του σεξ στη μικρή οθόνη που έχει προσαρμοστεί από το μυθιστόρημα της Sally Rooney και αφηγείται την ιστορία της πρώτης αγάπης μεταξύ δύο νέων ανθρώπων από δύο διαφορετικές κοινωνικές τάξεις.

Normal_People
Normal_People1
Normal_People4


Η σειρά είναι εξαιρετικά δημοφιλής έχοντας δεκάδες ερωτικές σκηνές στα 12 επεισόδιά του με καυτά φιλιά, πολύ γυμνό και ερωτικά παιχνίδια.

Δείτε αναλυτικά τα λεπτά με σκηνές σεξ σε κάθε επεισόδιο
TM-graphic-pg3
Κλείσιμο
Οι ηθοποιοί εκπαιδεύτηκαν από την συντονίστρια σκηνών οικειότητας την Ita O’Brien για να παραμείνουν ασφαλείς χρησιμοποιώντας ειδικά κόλπα καθ’ όλη την διάρκεια των «ερωτικών» γυρισμάτων. Χωρίς τη δική της καθοδήγηση οι ηθοποιοί θα έπαιρναν τεράστιο ρίσκο.

Normal People | Connell &  Marianne | A love story Part 1..



«Προτού δημιουργηθεί ο ρόλος του συντονιστή οικειότητας, δεν υπήρχε η αίσθηση πως στην πραγματικότητα θα έπρεπε να υπάρχει... μια χορογραφία όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές και δεν υπήρχε, επίσης, η αίσθηση ότι έπρεπε να κάνουμε εκτίμηση κινδύνου. Οι ηθοποιοί έπαιρναν μόνοι τους τις αποφάσεις. Οι σκηνοθέτες μπορεί να τους μιλούσαν ξεκάθαρα για το τι ακριβώς ήθελαν στις εν λόγω σκηνές, αλλά δεν υπήρχαν οδηγίες για το πως θα αγγίζονταν οι ηθοποιοί ή τον βαθμό του γυμνού. Δεν υπήρχε συμφωνία ή συναίνεση και σίγουρα δεν υπήρχε χορογραφία», λέει χαρακτηριστικά η Ita O’Brien.

NORMAL PEOPLE Official Trailer (2020) Romance Series. New Sex Series Trailer. Movie Scene.

Φουλ προστασία στα γεννητικά όργανα των ηθοποιών

Στις πολύ καυτές ερωτικές σκηνές είναι απαράβατος και θεμελιώδης κανόνας ποτέ να μην αγγίξει ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου. Στην προκειμένη περίπτωση η γυναίκα ηθοποιός φοράει ένα ειδικό κάλυμμα επάνω από τα γεννητικά της όργανα - κάτι σαν μεγάλο τσιρότο και ο άνδρας ηθοποιός επίσης ένα προστατευτικό που μοιάζει με κάλτσα.

Η Ita καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων βρισκόταν στο πλευρό των ηθοποιών για να τους εμψυχώνει και να τους καθοδηγεί όταν δεν νιώθουν άνετα με τα γυρίσματα:  «Οι ηθοποιοί έχουν την αυτονομία να σταματήσουν το γύρισμα μιας σεξουαλικής σκηνής. Ο ηθοποιός έχει μία λέξη ασφαλείας που θα πρέπει να πει για να σταματήσει το γύρισμα εάν δεν νιώθει άνετα ή αν θέλει να κάνει ένα διάλειμμα».

Normal_People5
Normal_People6
Normal_People7
normalpeople


Περισσότερο σεξ από τις Βερσαλίες…

Το «Normal People» έχει γίνει η πιο «ροζ» σειρά του BBC καθώς προσφέρει στον τηλεθεατή πολλές σκηνές σεξ. Οι προηγούμενες σειράς «Βερσαλίες» και «Wandelust» ήταν αυτές που κατείχαν το ρεκόρ ως τώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun: «Οι συγγραφείς ήθελαν να παραμείνουν πιστοί στο βιβλίο και αυτό περιείχε πολύ σεξ. Δεν ήθελαν όμως να το αποτυπώσουν απλά και με ευχάριστο τρόπο. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπήρχε πολύ γυμνό και πολύ σεξ – δεν είναι μια σειρά που θα την δει κανείς με τους γονείς του».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Αποκαλυπτικό βίντεο: Έτσι εύκολα μπορεί να μεταδοθεί ο κορωνοϊός από ένα μόνο άτομο

Βίντεο: Χαμός με Ρομά που ήθελαν να μπουν σε λεωφορείο χωρίς μάσκες αλλά με το... νοικοκυριό τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης